Εργοτέλης: «Απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΕΑ»

Εργοτέλης: «Απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΕΑ»

Εργοτέλης: «Απόλυτη εμπιστοσύνη στην ΕΕΑ»

Ο Εργοτέλης εξέδωσε ανακοίνωση για την απόφαση της ΕΕΑ για την εκκαθάριση της ΠΑΕ τονίζοντας πως έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην Επιτροπή.

Ανακοίνωση για την απόφαση της ΕΕΑ για την εκκαθάριση της ΠΑΕ εξέδωσε ο Εργοτέλης διαψεύδοντας τα περί δυσαρέσκειας και έκπληξης. Οι Κρητικοί τόνισαν σε αυτή ότι έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, καθώς και στους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, πως θα εφαρμοστούν αυστηρά οι νόμοι για να γίνουν όλες οι διαδικασίες νόμιμα.

Εξασφάλισε 5% bonus στην Sportingbet σε κάθε κερδισμένο στοίχημα στο Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Με αφορμή χτεσινά δημοσιεύματα σχετικά με την επικείμενη απόφαση της ΕΕΑ για την εκκαθάριση της ΠΑΕ Εργοτέλης, ο ΓΣ Εργοτέλης δηλώνει ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην Επιτροπή καθώς και στα υπόλοιπα όργανα της Πολιτείας ότι θα εφαρμόσουν αυστηρά τους νόμους.

Ο ΓΣ Εργοτέλης, ο πραγματικός Εργοτέλης, δεν ασχολείται με φήμες, δεν διαδίδει ψευδείς ειδήσεις, δεν συναλλάσσεται με "νταραβεριτζήδες" που κομπάζουν ότι έχουν προνομιακές σχέσεις με τα κέντρα εξουσίας, ούτε συνεργάζεται με «μάγους» που υπόσχονται ότι θα εξαφανίσουν χρέη.

Ο ΓΣ Εργοτέλης, του οποίου το έμβλημα και την ιστορία καταχράστηκαν και βεβήλωσαν κάποιοι τα προηγούμενα χρόνια (οι ίδιοι που τώρα με τις ενέργειες τους θέτουν σε κίνδυνο το μέλλον του Συλλόγου), σέβεται κι επικαλείται τόσο τους νόμους (αθλητικός, περί ανωνύμων εταιρειών κλπ.) και τους κανονισμούς (ΚΑΠ) όσο και τις αποφάσεις της ΕΕΑ και των άλλων αρμόδιων φορέων.

Ο ΓΣ Εργοτέλης, ο οποίος προσπαθεί να ξεμπερδέψει επιτέλους από φυσικά και νομικά πρόσωπα που δεν αξίζουν να σχετίζονται μαζί του και να κάνει μια νέα αρχή, κινείται με απόλυτη διαφάνεια απευθυνόμενος επίσημα σε θεσμοθετημένους φορείς (Υπουργείο Ανάπτυξης, Υφυπουργείο Αθλητισμού, ΓΓΑ, ΕΕΑ, ΕΠΟ κλπ.) κι όχι σε μεμονωμένα άτομα.

Ο ΓΣ Εργοτέλης, έχοντας με το μέρος του τόσο τη νομιμότητα όσο και την ηθική, δεν θα επιτρέψει σε κανέναν, όσο ισχυρός κι αν είναι κι όση εξουσία κι αν διαθέτει, να υποθηκεύσει το μέλλον του.

Ο ΓΣ Εργοτέλης, με την καθοδήγηση και συμπαράσταση της ΕΕΑ και του Υφυπουργείου Αθλητισμού, θα προχωρήσει στο μέλλον απαλλαγμένος από τα βαρίδια του παρελθόντος, τα οποία μάταια προσπαθούν ν' αποφύγουν την ανάληψη των ευθυνών τους.

Best of internet