Χωρίς Ναδάλες στην Ξάνθη

Θοδωρής Βασίλης
Χωρίς Ναδάλες στην Ξάνθη

bet365

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα αναχώρησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου (16/4) με προορισμό την Ξάνθη με τον Γιάννη Πετράκη να μην έχει μαζί του τον τραυματία Ναδάλες και τον τιμωρημένο Μανιά.

Με μια προπόνηση που θα διεξαχθεί το απόγευμα στην Ξάνθη θα ολοκληρώσει ο ΠΑΣ Γιάννινα την προετοιμασία του για τον αγώνα με την τοπική ομάδα, ένα ματς που έχιε χαρακτηριστεί ως ο σημαντικότερος της σύγχρονης ιστορίας του ΠΑΣ.

Η αποστολή των Ηπειρωτών αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου με τον Γιάννη Πετράκη να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Ναδάλες και του τιμωρημένου Μανιά.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Περιστερίδης, Τζημόπουλος, Γαρουφαλιάς, Μιχαήλ, Γιάκος, Λίλα, Κούτρης, Νικολιάς, Ηλιάδης, Τσουκαλάς, Στρούνα, Ακόστα, Μπέριος, Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ίλιτς, Ιωάννου, Κοζορώνης, Φερφελής και Σκόνδρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα