Γιαννακόπουλος: «Οπωσδήποτε την πρωτιά στα play off»

Γιαννακόπουλος: «Οπωσδήποτε την πρωτιά στα play off»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Οπωσδήποτε την πρωτιά στα play off»

bet365

Για τον Νίκο Παπαδόπουλο ξεκάθαρος στόχος του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ είναι η πρώτη θέση.

Οι δηλώσεις του στη «Nova» για:

Το τι κρατάει από τη σεζόν και τι δεν θέλει να ξαναδεί: «Ήταν δύσκολη χρονιά σε όλους τους τομείς. Βγήκαμε εκτός στόχων νωρίς, αλλά δεν τα παρατήσαμε ποτέ, παλέψαμε για να πετύχουμε τους στόχους μας και δεν τα καταφέραμε. Κοιτάμε την επόμενη ημέρα ώστε να μπορέσουμε να βγούμε πιο δυνατοί και για να είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν».

Το αν αποτελούν τα play off τελευταία ευκαιρία για να βγει κάτι καλό: «Είναι ένας θεσμός που θέλουμε να πάρουμε την πρώτη θέση για να παίξουμε στην Ευρώπη του χρόνου, θα τα δώσουμε όλα και θα δείξει».

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σκοράρει ο Γιόβετιτς το πρώτο γκολ στο Ιντερ - Νάπολι.

Το αν είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι δεν έχει πάρει ντέρμπι ο Παναθηναϊκός: «Δεν θα είναι παιχνίδια όπως στην κανονική διάρκεια αυτά στα play off, διότι τώρα θέλουμε να οπωσδήποτε την πρώτη θέση και θα είναι δύσκολα τα παιχνίδια. Όλοι τα περιμένουν πως και πως για να αρχίσουν. Επειδή έχουμε δουλέψει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό, θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε όπως θέλουμε να είμαστε».

Το ματς (17/04, 19:00) με τον Πανθρακικό: «Είτε παίζουμε με τον Πανθρακικό που έχει υποβιβαστεί, είτε με τον Ολυμπιακό που είναι πρώτος εμείς δίνουμε το 100% και παίζουμε το ποδόσφαιρο που πρέπει να παίξουμε, κοιτάζουμε τη δουλειά μας, να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Το αν είναι τεστ αυτό το παιχνίδι: «Εντάξει, τεστ δεν είναι μόνο αυτό. Τεστ είναι η καθημερινή μας παρουσία στις προπονήσεις. Είναι τεστ, αλλά δεν είναι και το πιο κρίσιμο. Θα είναι καλό να πάνε καλά τα παιδιά που θα παίξουν».

Το πώς κύλησε η σεζόν γι’ αυτόν: «Εγώ δουλεύω καθημερινά, δίνω το 100% και όποτε ο προπονητής με επιλέξει πρέπει να δώσω αυτό που πρέπει. Ήταν μια δύσκολη σεζόν και πάλεψα για να είμαι κοντά, ήμουν στην αποστολή σε κάποια παιχνίδια και ευελπιστώ σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα