Τραυματισμοί και τιμωρίες σε Αστέρα

Δημήτρης Τομαράς
Τραυματισμοί και τιμωρίες σε Αστέρα

bet365

Ο Ρασίντ Χαμντανί έχει διάταση στον δικέφαλό του και ο Κώστας Θεοδωρόπουλος διάστρεμμα στον αστράγαλο. Τέσσερις οι τιμωρημένοι σε Αστέρα.
Στην προπόνηση της Παρασκευής (15/04) οι ποδοσφαιριστές των Αρκάδων δούλεψαν σε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και σε ασκήσεις συναρμογής και ευκινησίας. Ακολούθησαν ασκήσεις επιθετικής τακτικής και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις σε περιορισμένο χώρο. Πριν από την έναρξη της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Χάβος, προχώρησε σε προβολή βίντεο που ήταν σχετική με τον αγώνα της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
O Ρασίντ Χαμντανί αντιμετώπισε πρόβλημα στην προπόνησης της Πέμπτης (14/04) με τις εξετάσεις της Παρασκευής (15/04) να δείχνουν διάταση στον δικέφαλο. Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο στην προπόνηση της Παρασκευής (15/04). Αμφότεροι θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση με αντίπαλο την ομάδα της Βέροιας. Εκτός αυτού τιμωρημένοι είναι οι Ντορίν Γκοϊάν, Ματίας Ιγκλέσιας, Φακούντο Μπερτόλιο και Νικόλας Φερνάντες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα