ΠΑΟΚ: Χωρίς Σκόνδρα στα Χανιά

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Χωρίς Σκόνδρα στα Χανιά

bet365

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ δεν συμμετείχε στην σημερινή (15/4) προπόνηση καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ηβική σύμφυση με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Αμιγώς ποδοσφαιρική ήταν η προπόνηση της Παρασκευής (15/4) στην Τούμπα, δύο μέρες πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά στα Περιβόλια για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά το καθιερωμένο ζέσταμα η δουλειά των παικτών επικεντρώθηκε στην αμυντική και επιθετική τακτική προσαρμοσμένη στα δεδομένα του αντιπάλου, με ασκήσεις που περιείχαν παιχνίδια με μπάλα, κυκλοφορία και τελειώματα.

Στο πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Γιάννης Σκόνδρας ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην ηβική σύμφυση και κρίθηκε σκόπιμο να μην επιβαρυνθεί ενόψει συνέχειας. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να είναι έτοιμος για τα παιχνίδια των Play Offs.

Οι Ζάιρο και Μυστακίδης ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης με μπάλα, ενώ ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ συνέχισε την αποθεραπεία του.

Η ομάδα θα προπονηθεί αύριο στην Τούμπα στις 13:30 και στην συνέχεια θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Μακεδονία για την πόλη των Χανίων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα