Ψηφίδης: «ΠΑΕ Άρης... σκέτο»

Ψηφίδης: «ΠΑΕ Άρης... σκέτο»

Gazzetta team
Ψηφίδης: «ΠΑΕ Άρης... σκέτο»

bet365

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, αποκάλυψε πως θα ονομάζεται η νέα εταιρία που θα συσταθεί. Ο Γιάννης Ψηφίδης με δηλώσεις μίλησε για τη συνάντηση με την ΕΕΑ, αλλά και για την πρόοδο της εκκαθάρισης.

Ο Γιάννης Ψηφίδης με δηλώσεις στον «Arena» αρχικά μίλησε για την εκκαθάριση λέγοντας αρχικά τα εξής: «Αν κλείσουμε το θέμα του Ρυσίου, έχουμε τελειώσει. Αυτό μας καθυστερεί και τους αποδείξαμε ότι, αν δεν ήταν αυτό, δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία της εκκαθάρισης. Το δικό μου θέμα είναι ότι τον επόμενο μήνα θα πρέπει να κάνουμε γενική συνέλευση και θα πρέπει να έχουμε κάποια χαρακτηριστικά συγκεκριμένα: τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ και την αδειοδότηση της ομάδας για την Φούτμπολ Λιγκ».

Για τα ποσά που επενδύθηκαν στο ποδοσφαιρικό τμήμα: «Στη συνάντηση με ρώτησαν για το πόσα χρήματα έχει ξοδέψει ο κ. Καρυπίδης. Μέχρι το τέλος του Φεβρουαρίου, η έγκριση του διοικητικού συμβουλίου είναι 751.000 ευρώ. Στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας θα εγκρίνουμε και τα έξοδα του Μαρτίου. Τα έξοδα του Άρη στην Γ’ Εθνική θα περάσουν το 1 εκ. ευρώ. Γίνεται πολύ σοβαρή δουλειά, πολύ σοβαρότερη δουλειά από αυτήν που γινόταν με τον κ. Κάλας, ενώ δεν γινόταν καθόλου δουλειά με τον κ. Γαλανό. Δεν υπάρχουν στοιχεία στη διαχείριση του κ. Γαλανού στον ποδοσφαιρικό Άρη. Στην περίπτωση του κ. Κάλας, τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα. Ο ίδιος λέει ότι έστειλε 900.000 δολάρια στην Ελλάδα για τον Άρη και εδώ είναι περασμένα λίγα παραπάνω από 400.000».

Για τα χρήματα που χρειάζονται για το μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρείας: «Για πρόγραμμα τριετές θέλει 4-5 εκατομμύρια για να εκτιναχτεί από την Φούτμπολ Λιγκ στην Σούπερ Λιγκ και στην πορεία να έχεις έτοιμη ομάδα».

Για τον νέο ΑΦΜ και αν θα υπάρχει πρόβλημα: «Θα πρέπει από τον επόμενο μήνα να λυθούν όλες οι εκκρεμότητες. Ότι μπορεί να γίνει η νέα ΠΑΕ με το νέο ΑΦΜ και ότι η ομάδα είναι αδειοδοτημένη και έτοιμη για την Φούτμπολ Λιγκ. Αυτά πρέπει να τελειώσουν μέχρι τον άλλο μήνα. Η νέα εταιρία θα ονομάζεται ΠΑΕ Άρης, σκέτο. Ξεχωριστό, καινούργιο ΑΦΜ. Η προηγούμενη ονομασία ήταν ΠΑΕ ο Άρης Θεσσαλονίκης».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα