Μόνο ο Λισγάρας εκτός σε Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Μόνο ο Λισγάρας εκτός σε Ξάνθη

bet365

Ο Χρήστος Λισγάρας ήταν ο μόνος παίκτης της Ξάνθης που δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στο κανονικό προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας την Παρασκευή.
Δύο μέρες πριν το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, η Ξάνθη συνέχισε την προετοιμασία της διανύοντας την τελική ευθεία για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με μυική ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, τον νευρομυικό συντονισμό και το αερόβιο τρέξιμο στο ξεκίνημα, έριξαν μετά το βάρος στις ασκήσεις τακτικής και τα τελειώματα φάσεων. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου που είδε ξανά τον Χρήστο Λισγάρα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ζήτησε από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές αποτελεσματικότητα στις ενέργειές τους, χωρίζοντάς τους σε υπο-ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα