Μπήκαν τρεις στη Βέροια

Μπήκαν τρεις στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Μπήκαν τρεις στη Βέροια

bet365

Οι Μπατιόν, Γεωργιάδης, Κόλα μπήκαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων της Βέροιας, αλλά δύσκολα θα προλάβουν το ματς με τον Αστέρα.

Με επιστροφές συνεχίστηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είδε τους Μπατιόν, Γεωργιάδη, Κόλα να λαμβάνουν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα. Ωστόσο, δύσκολα θα προλάβουν το παιχνίδι της Κυριακής (17/4), αν και αυτό θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου (16/4).

Το ίδιο ισχύει και για τον Ετζενγκέλε, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μαραγκού, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω κάποιων ενοχλήσεων. Στο προηγούμενο παιχνίδι την τελευταία στιγμή πρόλαβε να είναι στην αποστολή και έτσι το αν θα πάει ή όχι στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας θα φανεί επίσης αύριο.

Από εκεί και πέρα, είναι σίγουρα εκτός ο Αμπντούν, που συνέχισε την αποκατάστασή του, και ο Νέτο, που θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών. Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα, περιελάμβανε εκπαιδευτικά τετράγωνα και στημένες φάσεις, με την αυριανή προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το πρωί. Στη συνέχεια, ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά» θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Τρίπολη.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» η ομάδα της Ημαθίας έχει... καπαρώσει την 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δε διεκδικεί κάτι παραπάνω, με άπαντες να επιθυμούν να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μία σεζόν που θα μπορούσε να τους βρει πιο ψηλά στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας.

Τέλος, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα θα γίνουν οι δοκιμαστικές προπονήσεις για τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βέροια

Από την Π.Α.Ε Βέροια ανακοινώνονται οι ημερομηνίες δοκιμαστικών προπονήσεων για την στελέχωση των τμημάτων υποδομής της κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017

Κ15(2002-2003) Μ. Δευτέρα 25-04-2016 και ώρα 16:00 Γήπεδο Παλατιτσίων(Ενωσιακό) .

Κ17(2000-2001) Μ. Τρίτη 26-04-2016 και ώρα 16:00 Γήπεδο Παλατιτσίων(Ενωσιακό) .

Κ20(1998-1999) Μ. Τετάρτη 27-04-2016 και ώρα 16:00 Γήπεδο Παλατιτσίων(Ενωσιακό) .

Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τα εξής:

α) Έγγραφη άδεια της ομάδος της οποίας ανήκουν.

β) Πρόσφατη ιατρική βεβαίωση ότι μπορούν να συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες .

γ) Αθλητική περιβολή, ποδοσφαιρικά παπούτσια και επικαλαμίδες .

Επίσης θα πρέπει να συνοδεύονται τουλάχιστον από έναν κηδεμόνα τους.

Πληροφορίες:

κ.Τσιαμούρα Γεωργία (Γενική αρχηγός τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης Π.Α.Ε Βέροια): 6974987451

κ. Καραμπιμπέρης Νικόλαος (Τεχνικός διευθυντής τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης Π.Α.Ε Βέροια): 6973200851

Νικόλαος Καραμπιμπέρης

Τεχνικός Διευθυντής τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα