Δυσκολίες και ερωτηματικά για το πρότζεκτ του Κυπέλλου

Δημήτρης Τομαράς
Δυσκολίες και ερωτηματικά για το πρότζεκτ του Κυπέλλου

bet365

Το Κύπελλο ξαναρχίζει ωστόσο υπάρχει μία σειρά από σοβαρά ερωτηματικά και το πως θα υλοποιηθεί το πρότζεκτ του για την φετινή χρονιά. Μόνο με ειδική άδεια από UEFA ξένοι διαιτητές.
Καταρχήν υπάρχει το θέμα που έχει τεθεί για τους ξένους διαιτητές στον τελικό. Τελική απόφαση δεν υπάρχει ακόμα και επίσης αυτή η παράμετρος δεν αναφέρεται στο ενημερωτικό κείμενο της ΓΓΑ. Δεν υπάρχει δηλαδή πουθενά εγγράφως κάτι τέτοιο.
Για να συμβεί κάτι τέτοιο βέβαια θα χρειαστεί ειδική άδεια της UEFA, καθώς δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς. Δεν είναι τόσο απλό δηλαδή. Από εκεί και έπειτα τα ερωτήματα που έχουν τεθεί ήδη στους νομικούς της ελληνικής Ομοσπονδίας είναι αρκετά. Και βέβαια δεν αφορούν μόνο τους ημιτελικούς όπως δηλαδή το ότι γίνεται κεκλεισμένων το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ δίχως να υπάρχει τιμωρία έδρας για τους Πειραιώτες. Ξέχωρα από το θέμα των πλέι οφ και της έναρξής τους υπάρχουν και οι τιμωρίες των ΑΕΚ και Ατρόμητου και το που θα τις εκτίσουν.
Πολλά ερωτήματα αφορούν στον τελικό. Όπως το ποιο θα είναι το κριτήριο επιλογής των μαθητών και πόσοι θα είναι σε αριθμό (σ.σ. ορισμένοι κάνουν λόγο ακόμα για 1.000 μαθητές - 500 και 500 στα πέταλα σε στιλ φάιναλ φορ άλλων αθλημάτων). Επίσης ποιοι θα τους συνοδεύουν και πως θα επιλεγούν. Το τι θα συμβεί με το θέμα του ΑΜΚΑ και το πως θα γίνει να μην υπάρξει διάθεση εισιτηρίων, από την στιγμή που σε κάθε τελικό υπήρχαν εισιτήρια και ακόμα και προσκλήσεις είχαν αντίτιμο. Σχετικά με τα εισιτήρια υπάρχει και το κομμάτι της εφορίας. Και φυσικά υπάρχει και το ζήτημα του πόσα χρήματα χάνονται από αυτήν την διαδικασία. Μήπως λοιπόν όλα αυτά είναι ανέφικτα; Μήπως δεν μπορούν να συμβούν;
Η ΕΠΟ από μέρους της σε σχέση με όλα αυτά και γενικότερα έχει επιλέξει να μην κάνει προς το παρόν κανένα σχόλιο. Ανακοίνωσε τις ημερομηνίες ως όφειλε και αναμένει το πως θα κυλήσει ο προγραμματισμός του Υπουργείου στην συνέχεια σχετικά με αυτό το πρότζεκτ, που είναι δεδομένα πρωτοφανές για τα δεδομένα του θεσμού.
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα