Απόλλων Σμύρνης-Αγροτικός Αστέρας 0-2

Νίκος Μαρούδας
Απόλλων Σμύρνης-Αγροτικός Αστέρας 0-2

bet365

Τα γκολ του Βαφέα και του Διαμαντόπουλου έδωσαν την νίκη στον Αγροτικό Αστέρα (0-2) και... ψαλίδισαν οριστικά κάθε ελπίδα του Απόλλωνα Σμύρνης για άνοδο στην Σούπερ Λίγκα!

Όλα στραβά για τον Απόλλωνα από το παιχνίδι με την Ελευσίνα και μετά. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μετά την γκάφα στο παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό που ουσιαστικά έκανε ελάχιστες τις πιθανότητές της για άνοδο, δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης. Μετά το 0-0 με τον Κισσαμικό, ήρθε η εντός έδρας ήττα με 0-2 από τον Αγροτικό Αστέρα να βάλει οριστικά... ταφόπλακα στα όνειρά για επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα.

Το παιχνίδι άρχισε με καλό ρυθμό και τις δύο ομάδες να αναζητούν το τέρμα που θα έκανε μία από τις δύο κυρίαρχο της αναμέτρησης. Τελικά, αυτό το βρήκε ο Αγροτικός Αστέρα. Η ομάδα του Ευόσμου, που πήγε στη Ριζούπολη μόνο για τη νίκη, άνοιξε το σκορ στο 21', με μακρινό σουτ του Βαφέα. Ο Απόλλων μετά το σοκ αυτό, βγήκε μπροστά με σκοπό να βρει την ισοφάριση πριν το τέλος του ημιχρόνου, κάτι που δεν κατάφερε.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι, στο 39' βγήκαν στην κόντρα, ο Βελλίνης βρήκε τον Διαμαντόπουλο και αυτός με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα του Αποστολίδη για το 0-2.

Στην επανάληψη ο Απόλλων προσπάθησε, αλλά δεν μπορούσε. Οι ευκαιρίες των Σουνά (49'), Φομίν (69') και Καμαρά (81'), πέρασαν ανεκμετάλλευτες, το 0-2 έμεινε μέχρι τέλους βάζοντας οριστικά τέλος στις ελπίδες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα. Αντίθετα, ο Αγροτικός έφυγε με ένα τεράστιο διπλό στην προσπάθεια του παραμονή στην κατηγορία.

Δώρο σε ΑΕΛ και Κέρκυρα!

Το αποτέλεσμα αυτό είναι ένα (ακόμα) ένα τεράστιο δώρο για ΑΕΛ και Κέρκυρα που διασταυρώνουν τα ξίφη τους το Σάββατο στο νησί των Φαιάκων. Οι Επτανήσιοι, με νίκη και ήττα των Τρικάλων (Κυριακή με Αχαρναϊκό) κλειδώνουν και μαθηματικά την επιστροφή τους στη Σούπερ Λίγκα, ενώ οι Λαρισσαίοι αγκαλιάζουν και αυτοί (όχι και μαθηματικά) την επιστροφή τους στη μεγάλη κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Αποστολίδης, Πάνος, Πιπίνης, Γκότοβος, Δεληζήσης, Φατιόν, Παρπέξ (46' Σουνάς), Φαρινόλα (46' Βάντερσον), Μπουντόπουλος (62' Καμαρά), Κονέ, Φομίν.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Γιακούμης, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας, Καπίας, Βαφέας, Σαμουηλίδης (57' Μακρυδημήτρης), Θεοδωρίδης (65' Τοπούζης), Βελλίνης, Συμελίδης (81' Καθάριος), Διαμαντόπουλος.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα