Το... λίφτινγκ στον Ρέντη! (pics)

Το... λίφτινγκ στον Ρέντη! (pics)

Το... λίφτινγκ στον Ρέντη! (pics)

Πλήρες... λίφτινγκ σε όλους τους χώρους στον Ρέντη με το αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού να αποκτάει ακόμα πιο καλή εικόνα.

Μετά τις βελτιωτικές εργασίες στο Καραϊσκάκη σειρά πήρε και ο Ρέντης. Το αθλητικό κέντρο του Ολυμπιακού έχει αποκτήσει πλέον άλλη εικόνα με τις εργασίες πλήρους αναβάθμισης των εσωτερικών χώρων του αλλά και εργασίες που αφορούν και στο κεντρικό γήπεδο του προπονητηρίου και όχι μόνο. Εξάλλου στην πειραϊκή ομάδα πάντα στόχος είναι και το φαληρικό γήπεδο και το προπονητικό κέντρο θα παρουσιάζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή το καλύτερο δυνατό... πρόσωπο.

Στην κεντρική αίθουσα πάντως δεσπόζουν τα παπούτσια παλιών άσων της ομάδας, όπως των Ζιοβάνι, Καρεμπέ και Ριβάλντο. Χαρακτηριστικό πάντως είναι πως τα παλιά γάντια του Ρομπέρτο είναι πολύ κοντά με τα παπούτσια των Καρεμπέ και Ριβάλντο αλλά και αυτά του Νικοπολίδη. Μάλιστα έτσι όπως έχει γίνει η διαρρύθμισή της πλέον μπορεί να γίνεται άνετα και εκεί η βιντεοθεραπεία του Μάρκο Σίλβα (σ.σ. πριν υπήρχαν ειδικοί χώροι στα αποδυτήρια).

Best of internet