Βάλτε τέλος στα...παιχνίδια!

Βάλτε τέλος στα...παιχνίδια!

Βάλτε τέλος στα...παιχνίδια!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ξεκαθαρίζει στο blog του στο gazzetta.gr ότι δεν μπορεί καμία ΕΕΑ να σταματήσει τον ΑΡΗ, εφόσον ισχύσουν οι δεσμεύσεις της Πολιτείας

Για μία ακόμα φορά είναι ξεκάθαρο ότι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν επενδύσει πάνω στην αγωνία και την τρέλα του κόσμου του ΑΡΗ. Η πλάκα είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν διοριστεί από την Πολιτεία και πληρώνονται με χρήματα (και) των Αρειανών. Για να μην τρελαίνονται όμως οι φίλοι της ομάδας με κάθε πολιτικάντη που απέτυχε στον πολιτικό στίβο και τώρα προσπαθεί να γίνει γνωστή/ος μέσω του ΑΡΗ τα πράγματα είναι απλά.

Πρώτον: Είναι δεδομένες οι δεσμεύσεις της Πολιτείας και δια στόματος του κ. Κοντονή και του νομικού εκπροσώπου της ΓΓΑ και μέλους της νομοπαρασκευαστικής κ. Αδαμίδη, ότι δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες εκπλήξεις για ομάδες όπως ο ΑΡΗΣ ή ο ΟΦΗ. Στην ουσία ότι αυτές οι ομάδες ΟΠΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ θα πάρουν κανονικά άδεια μέσω του νέου νόμου που θα ψηφιστεί τέλη Μάιου, αρχές Ιουνίου.

Δεύτερον: Αν δεν ψηφιστεί για οποιονδήποτε λόγο ο νόμος- που η μόνη περίπτωση σήμερα από ότι φαίνεται είναι να αλλάξει η κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές- τότε να γίνουν πράξεις οι δημόσιες τοποθετήσεις, αλλά και οι δεσμεύσεις με μία τροπολογία που θα κατατεθεί για τις υπό εκκαθάριση ΠΑΕ. Αυτό μπορεί να γίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή σε οποιοδήποτε νομοσχέδιο.

Τρίτον: Αν γίνει κάτι από τα δυο παραπάνω που είναι και τα πλέον πιθανά, καμία Μαρούπα και κανένας Παπαλάκης δεν μπορεί να σταματήσει τον ΑΡΗ. Μια που αναφέρθηκα όμως στην εξαίρετη νομικό κυρία Μαρούπα που εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τον ΑΡΗ με τρόπο απαράδεκτο, θα ήθελα να σημειώσω το εξής. Η ΕΕΑ είναι μία επιτροπή 7 μελών. Με ποιο δικαίωμα μιλάει εξ ονόματος όλων, όταν μάλιστα δημόσια άλλα μέλη της επιτροπής εκφράζουν διαφορετική άποψη; Ξέρει η Μαρούπα τι θα ψηφίσει πχ ο κ. Αρκούδης που βγήκε σε όλα τα ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης και είπε ότι θα ψηφίσει κατά συνείδηση και εφόσον για μία ομάδα όπως ο ΑΡΗΣ- ΠΟΥ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ ΠΕΡΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΔΙΝΑΜΕ ΠΕΡΣΙ ΑΔΕΙΑ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΟΣ (δικά του λόγια είναι)- θα μετρήσουν κι άλλα πράγματα στην τελική του κρίση από το αν θα προλάβει να ολοκληρώσει ή όχι την εκκαθάριση. Πολύ απλά είπε ο άνθρωπος αν κρίνουμε ότι δεν είναι δική του η ευθύνη της καθυστέρησης μπορεί να του δώσουμε άδεια και χωρίς να έχει ολοκληρώσει την εκκαθάριση. Μήπως ξέρει ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ο κ. Τριανταφυλλάκης (φέτος δεν έχει πάει στην ΕΕΑ, αλλά παραμένει μέλος) που πέρσι η δική του γνωμοδότηση έδινε κανονικά άδειες. ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ η κυρία Μαρούπα, που κατέβηκε υποψήφια με τους ΑΝΕΛ, απέτυχε παταγωδώς και τώρα δεν θέλει να ακούει για...Καμμένο;

Και αυτός είναι ο τρίτος δρόμος. Η ΕΕΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ. Γιατί; Μα η ίδια επιτροπή, τα ίδια μέλη, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΔΩΣΑΝ ΠΕΡΣΙ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ.

Ο Παπαλάκης και η Μαρούπα, που χθες ήταν ΕΧΘΡΙΚΟΙ απέναντι στο ΑΡΗ (για να μην βάζουμε όλα τα μέλη στον ίδιο ντορβά που τώρα λένε ότι αν δεν τελειώσεις την εκκαθάριση δεν δίνω άδεια, ΠΕΡΣΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ και τώρα τις ξανακαλούν αυτές τις ομάδες ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ!

ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΕΠΟ ΑΥΤΑ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ;

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ; Αν το...τολμήσετε τότε πάρα πολύ απλά θα ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Θα πρέπει ο ΑΡΗΣ να σας κυνηγήσει νομικά για το γεγονός ότι πέρσι δώσατε άδειες για το ίδιο ακριβώς θέμα. Άρα ή πέρσι κάνατε ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ και να ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ή ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ (και τον ΟΦΗ). Πώς γίνετε πέρσι που βγήκε δεύτερος ο ΑΡΗΣ να του δίνετε ΓΡΑΠΤΩΣ ΑΔΕΙΑ (χωρίς να έχει αναρτήσει ισολογισμό εκκαθάρισης και να έχει γίνει το δικαστήριο για το Ρύσιο) και φέτος που είναι πρώτος να λέτε άλλα;

ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΟ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ, Η ΕΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!

Είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζετε αυτό. Είναι ξεκάθαρο ότι παίζεται ένα παιχνίδι εξουσίας με τον ΑΡΗ στην μέση. ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.

Σταματήστε για αυτό να παίζετε με τα νεύρα και τις αντοχές του κόσμου του ΑΡΗ. Πόσο μάλλον όταν έχει υποστεί αυτή την τεράστια αδικία πέρσι. Φέτος που βγαίνει πρώτος με 20 βαθμούς διαφορά δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίξει άλλο.

Υπάρχει φυσικά και ο τέταρτος δρόμος του να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση, αλλά έχουμε σημειώσει πάρα πολλές φορές ότι αυτό δεν είναι στο χέρι του ΑΡΗ, όταν πχ πάει το Δημόσιο και το ΙΚΑ και ζητάει αναβολές.

Θεωρώ ότι ο ΑΡΗΣ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα ξεπεράσει τα εμπόδια.ΟΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. Κύριε Καρυπίδη θα πρέπει να πιέσετε να τελειώσετε άμεσα αυτές τις εκκρεμότητες, ώστε να σταματήσουν διάφοροι να καπηλεύονται το τεράστιο όνομα του συλλόγου.

ΥΓ1 Οι άδειες δίνονται τον Αύγουστο. Ο Πανσερραικός πέρσι την πήρε τον Οκτώβριο κυρία Μαρούπα μου και το Λαύριο τέλη Σεπτέμβρη κύριε Παπαλάκη μου. Τελειώνετε με τον ΑΡΗ γιατί υπάρχουν παίκτες που περιμένουν να υπογράψουν...

ΥΓ2 Ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ ξεκινάει κόντρα στην Κηφισιά την προσπάθειά του στα πλέι-οφ. Με κατάμεστο Παλέ θα γίνει το 1-0... Ένα μπράβο αξίζει στον Γουάιτ που αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος. Ελπίζω να θυμάστε τα γραφόμενα όταν ήταν να έρθει. Γιατί αν έβγαινε παλτό όλο και κάποιος θα βρισκονταν να ειρωνευτεί. Τώρα που τα σάρωσε όλα;

ΥΓ3 Κύριε Κοντονή είστε ο πολιτικός προιστάμενος της ΕΕΑ έστω και αν θεωρείται ανεξάρτητη αρχή. ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. Ενημερωθείτε σας παρακαλώ για τον τρόπο λειτουργίας τους και διαπιστώστε ο ίδιος αν όσα αναφέρονται παραπάνω είναι αλήθεια ή όχι. Αν δηλαδή για το ίδιο ακριβώς θέμα...ερμηνεύουν διαφορετικά για τον ένα θετικά και αρνητικά για τον ΑΡΗ. Επίσης προτρέψτε τους ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ και τους παράγοντές του (έστω και αν ορισμένοι παράγοντες του ΑΡΗ μόνο άξιοι σεβασμού δεν είναι). Η...ρητορική χθες συγκεκριμένων μελών ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΗ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. Θα επανέλθω για το προτελευταίο...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!