Με τεσσάρες στα ημιτελικά! (vids)

Gazzetta team
Με τεσσάρες στα ημιτελικά! (vids)

bet365

Σαχτάρ και Βιγιαρεάλ έκαναν... πάρτι, μοίρασαν τεσσάρες σε Μπράγκα και Σπάρτα Πράγας αντίστοιχα και βρέθηκαν χαλαρά στα ημιτελικά!

Το μεγάλο βήμα έγινε στην Πορτογαλία και στο Λβιβ η επιτυχία ολοκληρώθηκε! Η Σαχτάρ επιβεβαίωσε τον τίτλου του φαβορί και με τη..., βοήθεια του Φερέιρα που σημείωσε δυο αυτογκόλ επικράτησε 4-0 της Μπράγκα (6-1 συνολικό σκορ). Οι Ουκρανοί πανηγύρισαν μια τεράστια πρόκριση και παράλληλα αποθέωσαν τον Ντάριο Σρνα, τον μεγάλο αρχηγό της ομάδας, ο οποίος έσπασε το ρεκόρ με 486 ματς. Ενα τεράστιο πανό με το Νο33 έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο και ο Κροάτης ανταπέδωσε με ένα γκολ και δυο ασίστ! Στο 25' ο Σρνα από την άσπρη βούλα πέτυχε το 1-0 και λίγο πριν το τέλος του α' μέρος ο Φερέιρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του καταδικάζοντάς τον με τον τρόπο αυτό...Ο Κοβαλένκο στο 50' έδωσε διαστάσεις θριάμβου για τη Σαχτάρ και στο 73' πάλι ο Φερέιρα σημείωσε αυτογκόλ διαμορφώνοντας το 4-0!

Βόλτα στην Πράγα!
Το 2-1 του πρώτου αγώνα έδινε προβάδισμα στη Βιγιαρεάλ αλλά έδινε και ελπίδες στη Σπάρτα Πράγας. Αυτές οι ελπίδες ουσιαστικά εξαφανίστηκαν από το 5', όταν ο Μπακαμπού -ο οποίος είχε βάλει και τα δύο γκολ στο «Μαδριγάλ»- έκανε το 0-1 με σουτ. Οι Τσέχοι προσπάθησαν στη συνέχεια να ισοφαρίσουν και είχαν κάποιες φιλότιμες προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα και στο τέλος του πρώτου μέρους η Βιγιαρεάλ τους τελείωσε οριστικά... Στο 43' ο Καστιγιέχο με σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-2 και στο 45' ο Μπρούνο με κεφαλιά ανέβασε το σκορ στο 0-3!

Το ξεκίνημα της επανάληψης έκανε τους πάντες να πιστεύουν ότι οι Ισπανοί δεν θα σταματήσουν πουθενά αφού στο 49' ο Μπακαμπού σκόραρε ξανά, με προσπάθεια εντός περιοχής, για το 0-4! Το «κίτρινο υποβρύχιο» έκανε ό,τι ήθελε αλλά στη συνέχεια, όπως είναι λογικό, έριξε ρυθμό και η Σπάρτα του Ζντένεκ Σκάζνι βρήκε την ευκαιρία να φανείο κάπως, πετυχαίνοντας δύο γκολ. Στο 65' με σουτ του Ντόκαλ εκτός περιοχής και στο 71' ο Κρέιτσι με προσπάθεια εντός περιοχής, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 2-4. Στον ημιτελικό η Βιγιαρεάλ, στο σπίτι της αλλά με ψηλά το κεφάλι η Σπάρτα αφού έκανε υπέρβαση φτάνοντας ως τους «8».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα