Κόκε: «Σε δύο χρόνια θα παίζουμε Ευρώπη»

Κόκε: «Σε δύο χρόνια θα παίζουμε Ευρώπη»

Κόκε: «Σε δύο χρόνια θα παίζουμε Ευρώπη»

Ο Σέρχιο Κόκε μίλησε για το... πικάρισμα του στους υποστηρικτές της Μπαρτσελόνα, για τις «κίτρινες» αναμνήσεις στο «Βιθέντε Καλντερόν»,  

Ο Ισπανός επιθετικός με δηλώσεις του στον «Arena» είπε αρχικά τα εξής:  «Τα τελευταία χρόνια λίγες ομάδες έχουν κερδίσει εκεί μέσα στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Γράψαμε ιστορία εκεί, γιατί την προηγούμενη χρονιά είχε πάρει το Europa League. Ήθελε το ματς οπωσδήποτε η Ατλέτικο, αλλά πήγαμε και κερδίσαμε. Ήταν μια υπέροχη χρονιά και περιμένω να κάνουμε πάλι το ίδιο. Ο κόσμος του Άρη πρέπει να ζήσει πάλι τέτοιες χρονιές. Σίγουρα πιστεύω ότι του χρόνου θα είμαστε Β’ και την άλλη χρονιά στη Σούπερ Λιγκ και πρέπει να παίξουμε κατευθείαν Ευρώπη».

Για την στήριξη του κόσμου: «Παντού όμως όπου παίζαμε είχαμε κόσμο. Εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να κερδίζουμε κάθε ματς. Στη Β’ Εθνική θα έχουμε πιο πολύ κόσμο. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι για να κερδίζουμε τους θέλουμε δίπλα μας».

Όσο για την επιλογή του να παίρνει τη φανέλα με το νο3, τόνισε: «Πήρα το Νο 3 και επειδή δεν υπήρχε ελεύθερο το 10 αλλά και λόγω Θύρας 3».

Best of internet