Σίλβα: «Στον Ολυμπιακό και του χρόνου»!

Σίλβα: «Στον Ολυμπιακό και του χρόνου»!

Δημήτρης Τομαράς
Σίλβα: «Στον Ολυμπιακό και του χρόνου»!

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα τόνισε και πάλι πως η επόμενη χρονιά θα τον βρει και πάλι στο τιμόνι της ομάδας του Ολυμπιακού. Τι είπε για τα μεταγραφικά.
Ο Πορτογάλος είπε στη NOVA για:
Την φιέστα της Κυριακής και το πόσο ιδιαίτερη βραδιά θα είναι: «Πραγματικά είναι μία ιδιαίτερη βραδιά. Δεν κρύβω πως ανυπομονώ για εκείνη τη στιγμή. Είναι μία επιβράβευση όλων των προσπαθειών μας. Είναι μία στιγμή που θα γιορτάσουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα γίνει κάτι τέτοιο. Απομένει ένας αγώνας για να μπορέσουμε να κλείσουμε τη χρονιά με έναν άριστο τρόπο. Περιμένουμε το γήπεδό μας να είναι γεμάτο. Περιμένουμε να γιορτάσουμε αυτή τη στιγμή μπροστά στους φιλάθλους μας. Είναι μία επιβράβευση της προσπάθειάς μας, των παικτών, του συλλόγου, της διοίκησης, του κόσμου. Όλοι μας αξίζουμε αυτή τη στιγμή. Όλοι μας αξίζουμε αυτή την ευκαιρία να γιορτάσουμε το τι έχουμε πετύχει. Και ελπίζουμε να το κάνουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο».
Το εάν θέλει να είναι και του χρόνου στην ίδια θέση: «Φυσικά και θα το ήθελα. Αυτή τη στιγμή αυτός είναι ο στόχος. Όλοι γνωρίζουν πως είμαι πολύ ικανοποιημένος εδώ. Όλοι γνωρίζουν πως έχω συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο. Φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός πως στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη. Όμως, η μοναδική αλήθεια που ισχύει αυτή τη στιγμή είναι πως έχω συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο. Σκοπεύω να βρίσκομαι εδώ. Είναι σίγουρο πως ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει και του χρόνου να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Είναι αυτό που αρμόζει στην ιστορία του. Είναι αυτό για το οποίο θα δουλέψω την επόμενη χρονιά».
Το κατά πόσον θα πορευθεί με τον ίδιο... κορμό τη νέα χρονιά: «Η αλήθεια είναι πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μπορούμε να σκεφθούμε τι θα γίνει την επόμενη χρονιά σχετικά με τους παίκτες. Στο ποδόσφαιρο γνωρίζετε πως όλα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή. Από ημέρα σε ημέρα μπορεί αν φύγουν παίκτες. Έρχονται προτάσεις για καινούριους παίκτες. Έρχονται προτάσεις για τους παίκτες που είναι εδώ και μπορεί όλα να αλλάξουν. Φυσικά και έχουμε στο μυαλό μας κάποια πράγματα. Είμαστε ικανοποιημένοι με πολλούς παίκτες που έχουμε στην διάθεσή μας. Όμως, επειδή ακόμα όλα είναι ρευστά και όλα μπορεί να αλλάξουν από τη μία στιγμή στην άλλη, δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να σκεφτούμε ποιοι παίκτες θα αποτελέσουν την ομάδα της νέας χρονιάς. Αυτό που έχουμε τώρα στο μυαλό μας είναι το γεγονός πως την Κυριακή έχουμε να διεκδικήσουμε ένα παιχνίδι. Θέλουμε να το κερδίσουμε για να μπορέσουμε να γιορτάσουμε με μία νίκη την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και μετά έχουμε να προετοιμάσουμε τον τελικό του Κυπέλλου. Ευτυχώς για εμάς θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου. Έχουμε στο μυαλό μας την προετοιμασία του. Από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε, έχοντας τόσο μεγάλη χρονική απόσταση, για την επόμενη σεζόν. Μπορούμε να συζητήσουμε και να λέμε πράγματα. Όμως τίποτα από όλα αυτά μπορεί να μην ισχύει σε λίγες ημέρες. Θα τα σκεφτούμε όταν ολοκληρωθεί η περίοδος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα