Πέκχαρτ: «Είδωλο ο Ζλάταν»

Πέκχαρτ: «Είδωλο ο Ζλάταν»

Gazzetta team
Πέκχαρτ: «Είδωλο ο Ζλάταν»

bet365

Ο Τόμας Πέκχαρτ πέτυχε για το γκολ... Ζλάταν που πέτυχε στο ΑΕΚ-Πανιώνιος και αναφέρθηκε στον Σουηδό άσο.

Ο Τσέχος φορ μπήκε αλλαγή στο ματς με τους Νεοσμυρνιώτες και καθάρισε για την Ενωση με δύο γκολ, εκ των οποίων το ένα θύμισε Ιμπραΐμοβιτς. Αυτή είναι και η άποψη της πλειοψηφίας των Ελλήνων οπαδών αφού αυτό αναδείχθηκε καλύτερο γκολ της αγωνιστικής και κατά την παραλαβή του βραβείου του ο Πέκχαρτ αναφέρθηκε στο πώς μπήκε αλλά και στον Ζλάταν.

«Είναι ένα από τα καλύτερα γκολ που έχω πετύχει, αλλά είχα επίσης πετύχει ένα πολύ καλό στο τσέχικο πρωτάθλημα και απ’ όσο θυμάμαι ήταν σχεδόν όπως αυτό. Πήγα πάνω στη μπάλα και η αλήθεια είναι ότι δουλειά ενός επιθετικού είναι να έχει ένστικτο. Ήμουν την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο. Δεν υπήρχε αρκετός χώρος μεταξύ των αμυντικών, αλλά με τακουνάκι κατάφερα και σκόραρα» είπε αρχικά και στη συνέχεια σχολίασε τις συγκρίσεις αυτού του γκολ με διάφορα που έχει πετύχει ο Σουηδός.

«Ήταν το είδωλό μου, όπως και ο Ανρί, όταν ήμουν μικρός. Ήθελα να του μοιάσω. Είναι όμως πολύ καλύτερος από μένα, δεν είμαι στο ίδιο επίπεδο. Όταν ήμουν όμως νέος, αλλά ακόμα και τώρα τον παρακολουθώ πως σκοράρει σε βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Σίγουρα είναι ένας απ’ τους αγαπημένους μου παίκτες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα