Παίζει με πρόβλημα ο Μέσι;

Παίζει με πρόβλημα ο Μέσι;

Κώστας Ζάλιαρης
Παίζει με πρόβλημα ο Μέσι;

bet365

Ανήμερα της ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ήταν φήμη για γαστρεντερίτιδα. Μετά το παιχνίδι και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, «προέκυψε» θέμα τραυματισμού. Η Μπαρτσελόνα διαψεύδει, αλλά δεν σταματούν τα σενάρια. Τελικά έχει πρόβλημα ο Μέσι;

Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Cope», ανέφερε αργά το βράδυ της Τετάρτης, αφού η Μπαρτσελόνα είχε ηττηθεί 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης αποχαιρετώντας το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ στην προημιτελική φάση, πως ο Μέσι αντιμετωπίζει μυϊκές ενοχλήσεις και έπαιζε με αυτές, με αποτέλεσμα να μην προσφέρει στην ομάδα του.

Από επίσημα χείλη των Καταλανών διαψεύστηκε και αυτή η πληροφορία, όπως είχε γίνει νωρίς το πρωί της Τετάρτης, αρκετές ώρες πριν από το ματς, όταν κυκλοφόρησε φήμη πως ο Αργεντινός «μάγος» είχε ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα και δεν μπορούσε να παίξει στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Η ουσία, είναι ότι ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε, δεν έκανε απολύτως τίποτα για να βοηθήσει τους «μπλαουγκράνα» και παρέμεινε για πέμπτο σερί παιχνίδι δίχως γκολ, κάτι που είχε πολλά χρόνια να συμβεί.

Οι Ανδαλουσιάνοι πήραν προβάδισμα, οι Βάσκοι όμως δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη! Τοποθετώντας ένα στοίχημα στη μονομαχία Σεβίλλη – Μπιλμπάο, αν κερδίσεις, η Vistabet πιστώνει έως 100€ στα κέρδη σου.

Το ντεφορμάρισμά του, θα μπορούσε να οφείλεται στη γενικότερη κακή περίοδο της Μπαρτσελόνα. Τα όσα έχει αναφέρει η ομάδα στο παρελθόν, είναι αυτά που δίνουν αφορμή για τα δημοσιεύματα, ακόμα κι αν αυτά διαψεύδονται, είναι πως ο Μέσι είναι ποδοσφαιριστής που πάντοτε πιέζει τον εαυτό του και πάντοτε θέλει να παίζει ακόμα κι αν δεν είναι αγωνιστικά έτοιμος στο 100%.

Με δεδομένη την κατάσταση στη Μπαρτσελόνα, την κρισιμότητα των ημερών, την απώλεια της διαφοράς ασφαλείας στο πρωτάθλημα και τη σημασία που είχε ο επαναληπτικός με την Ατλέτικο, δεν αποκλείεται ο βραχύσωμος άσος να χρησιμοποιήθηκε κι ας μην ήταν στο επίπεδο που θα έπρεπε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα