Σταφυλίδης: «Δεν ξέρω τίποτα…»

Gazzetta team
Σταφυλίδης: «Δεν ξέρω τίποτα…»

bet365

Αγνοια δηλώνει ο Κώστας Σταφυλίδης για το ενδιαφέρον Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που θα επέστρεφε στην Ελλάδα «μόνο για μια ομάδα...»

Ο Ελληνας διεθνής αμυντικός της Αουγκσμπουργκ έδειξε να μην γνωρίζει κάτι γύρω από το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

«Δεν ξέρω, δεν γνωρίζω. Αν υπάρχει κάτι μπορεί να το γνωρίζει ο μάνατζέρ μου και στο τέλος της χρονιάς θα το δούμε, γιατί τώρα έχουμε δύσκολα παιχνίδια», είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5.

Μάλιστα πρόσθεσε με νόημα ότι «για μια ομάδα θα επέστρεφα στην Ελλάδα και αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά», εννοώντας τον ΠΑΟΚ στον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του μέχρι να «μετακομίσει» στη Γερμανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα