Κερδίζει πόντους η παραμονή Χάβου στον Αστέρα Τρίπολης

Gazzetta team
Κερδίζει πόντους η παραμονή Χάβου στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα, είναι πολύ πιθανό ο Μάκης Χάβος να βρίσκεται και του χρόνου στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης.

Μετά την αποχώρηση του Στάικου Βεργέτη, ο Δημήτρης Τερεζόπουλος ήταν αυτός που κάθισε στον πάγκο της ομάδας και από τον Αστέρα Τρίπολης έβγαινε ότι δεν θα υπάρξει άλλο πρόσωπο για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ωστόσο, ο Μάκης Χάβος ήρθε να πάρει τα ηνία της ομάδας στα χέρια του, έχοντας συμφωνήσει με τους διοικούντες την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Παρόλα αυτά, η παραμονή του και για του χρόνου έχει κερδίσει πόντους και σύμφωνα με τη «Sport Day», είναι αρκετά πιθανό ο νέος Αστέρας να «χτιστεί» με τον Χάβο «αρχιτέκτονα».

Μάλιστα, ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά έχει ήδη ξεκινήσει με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Νίκο Γαλανακόπουλο, να έχει ήδη ταξιδέψει σε Ισπανία και Ιταλία ενώ στα άμεσα πλάνα του είναι κι η επίσκεψη στην Αργεντινή. Μια αγορά πολύ γνωστή στους Αρκάδες, μιας και τα τελευταία χρόνια αρκετοί παίκτες έχουν έρθει να χορέψουν... τάνγκο στην Τρίπολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα