Σαββίδης: «Δεν κάνω βήμα πίσω»

Σαββίδης: «Δεν κάνω βήμα πίσω»

Ξεκάθαρος αναφορικά με τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης τονίζοντας πως δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω. «Σημαντική η νίκη, πιο σημαντικό το πρωτάθλημα» ανέφερε για το βόλεϊ.

Σαββίδης: «Δεν κάνω βήμα πίσω»

Η παρουσία του από μόνη της έφτανε για να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Πόσο μάλλον όταν αυτή η παρουσία συνοδεύτηκε με νίκη-πρόκριση και κυρίως συνοδεύτηκε με ξέφρενους πανηγυρισμούς. Ο λόγος φυσικά για τον Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πανηγύρισε έξαλα, πήγε στα αποδυτήρια ζητώντας το πρωτάθλημα από τους παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη και στο τέλος μιλώντας για το ποδόσφαιρο και τις τελευταίες εξελίξεις επισήμανε πως δεν πρόκειται να κάνει ούτε βήμα πίσω.

Αρχικά ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου» με το χαμόγελο να μην φεύγει δευτερόλεπτο από τα χείλη του, ανέφερε σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο: «Πρώτα απ’ όλα περιμένω τις τελικές αποφάσεις. Να δούμε τι θα αποφασιστεί ανάμεσα στην Κυβέρνηση και την FIFA. Περιμένω τις τελικές αποφάσεις αλλά δεν κάνω βήμα πίσω. Θεωρώ ότι έχει γίνει μία αρχή για να αλλάξουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Φθάσαμε στα επιτρεπόμενα όρια. Στο ποδόσφαιρο γίνονται κάποια πράγματα και ελπίζω ότι έγινε η αρχή για σοβαρές αλλαγές. Όπως είπα και χθες στη Βουλή, τα αγαπημένα χρώματα της Ελλάδας θα είναι σύντομα τα ασπρόμαυρα».

Για το ματς και την πρόκριση στον τελικό: «Έχω πολύ θετικά συναισθήματα. Ήταν πολύ δύσκολη και απαιτητική νίκη για εμάς αλλά είπα στους παίκτες ότι πρέπει να ολοκληρώσουμε την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Τις ενδιάμεσες νίκες τις χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην τελική νίκη. Ήταν πάρα πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, όπως είναι σημαντικό να κερδίσουμε και το πρωτάθλημα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στο προηγούμενο ματς και την πλάκα για το... γκαντέμης: «Πρέπει να ομολογήσω ότι είχα στεναχωρηθεί πολύ και έλεγα μη τυχόν τύχει κάτι στραβό και σε αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσω να είμαι εδώ στους τελικούς. Το πρόγραμμά μου μπορεί να μη μου το επιτρέπει αλλά όπου και να είμαι η ψυχή μου και η καρδιά μου είναι πάντα στον ΠΑΟΚ».

Best of internet