Αποδεσμεύσεις και πριν τον Ολυμπιακό στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Αποδεσμεύσεις και πριν τον Ολυμπιακό στην Καλλονή

bet365

Στην Καλλονή θα γίνει ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, ενώ είναι πιθανό να έχουμε αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών και πριν το ματς με τον Ολυμπιακό.

Πολλή δουλειά έχουν στην Καλλονή ενόψει της νέας σεζόν, καθώς πέρα από το διοικητικό, αρκετοί παίκτες είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου. Στον σύλλογο της Μυτιλήνης θα κάνουν ξεκαθάρισμα του ρόστερ, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι πιθανό να υπάρξουν αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών και πριν το ματς με τον Ολυμπιακό.

Άλλωστε, αυτές θα είναι πολλές, αφού πλην των συμβολαίων που λήγουν υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει προσφυγή ή έχουν έρθει σε διακανονισμό για να μείνουν ελεύθεροι και να αποτελέσουν παρελθόν από τον σύλλογο της Μυτιλήνης.

Πάντως, οι άνθρωποι της ΑΕΛΚ έχουν σκοπό να κρατήσουν έναν κορμό παικτών, με τον οποίο θα πορευτούν στη Football League μαζί με τις προσθήκες που θα γίνουν στο έμψυχο δυναμικό. Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι στην ομάδα της Λέσβου έχουν στόχο τη δημιουργία μίας ομάδας που θα επαναφέρει άμεσα την Καλλονή στη Σούπερ Λίγκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα