Προσφυγή ο Καϊκούτ στη Βέροια

Προσφυγή ο Καϊκούτ στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Προσφυγή ο Καϊκούτ στη Βέροια

bet365

Προσφυγή έκανε ο Καϊκούτ σε βάρος της Βέροιας ζητώντας τις οφειλές από τον Μάρτιο και μετά δίχως, βέβαια, να επηρεάζει την άδεια.

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που θα αποτελέσει παρελθόν από τη Βέροια θα είναι ο Σάσα Καϊκούτ. Ο Βόσνιος επιθετικός έκανε προσφυγή σε βάρος της Βέροιας ζητώντας τις οφειλές προς το πρόσωπό του, αφού είναι πληρωμένος μέχρι τον Φεβρουάριο. Βέβαια, το εν λόγω θέμα δεν επηρέασε την άδεια, καθώς αυτή αφορά τα συμβόλαια μέχρι τον Δεκέμβριο.

Μάλιστα, φαίνεται ότι δε θα αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα, καθώς φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση για διακανονισμό. Ωστόσο, θα γίνει ο πρώτος που θα δει την πόρτα της εξόδου, ενώ έχει συμβόλαιο με τη «βασίλισσα του Βορρά» και αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Ιανουάριο είχε... παίξει η επιστροφή του στην Κέρκυρα.

Μπαίνουν οι Κόλα, Ετζενγκέλε

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, είναι πιθανό να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς και να ακολουθήσουν ένα μέρος της προπόνησης της Πέμπτης (14/4) οι Κόλα και Ετζενγκέλε. Όμως, θα φανεί στις τελευταίες προπονήσεις αν θα τους υπολογίζει ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος ενόψει του αγώνα με τον Αστέρα, με δεδομένο ότι είναι εκτός εδώ και πολύ καιρό. Τέλος, δεν προλαβαίνουν κάποιοι από τους υπόλοιπους τραυματίες το τελευταίο ματς της σεζόν, ενώ θα είναι εκτός και ο τιμωρημένος Νέτο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα