Εκτός πέντε στην Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Εκτός πέντε στην Καλλονή

bet365

Χωρίς πέντε παίκτες έγινε η σημερινή προπόνηση της Καλλονής, με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για το τελευταίο ματς στη Σούπερ Λίγκα.

Μετά από τρία χρόνια παρουσίας, η Καλλονή επιστρέφει στη Football League, με τον υποβιβασμό να έχει οριστικοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό. Έτσι, το ματς με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο είναι το τελευταίο του συλλόγου της Μυτιλήνης στη Σούπερ Λίγκα, με την προετοιμασία ενόψει αυτού να ξεκινάει με προπόνηση την Τετάρτη (13/4), καθώς ο Νίκος Καραγεωργίου έδωσε διήμερο ρεπό.

Αυτή έγινε στους Λάμπου Μύλους, με τον τεχνικό της ΑΕΛΚ να μετράει πέντε απουσίες. Ο λόγος για τους Βαλιό, Φαβάλι, Γεωργίου, με τον πρώτο να έχει πρόβλημα στο ισχίο, τον δεύτερο ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τον τρίτο να ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο, καθώς και για τον εδώ και καιρό τραυματία Μίκιτς, ενώ ο Ξυδάς εξασφάλισε άδεια και μετέβη στη Χίο.

Έτσι, οι τρεις πρώτοι θέτουν αμφίβολη τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής (17/4), ενώ θα είναι σίγουρα εκτός και ο Καλτσάς, αφού θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών, με την προετοιμασία του συλλόγου της Λέσβου θα συνεχιστεί με προπονήσεις τις επόμενες ημέρες και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο (16/4), όταν θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Από εκεί και πέρα, υπενθυμίζουμε ότι ο Καραγεωργίου έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από τον πάγκο στο τέλος της σεζόν, ενώ θα ακολουθήσουν και αρκετοί παίκτες, αφού δεν είναι λίγοι που βρίσκονται μια... ανάσα από την πόρτα της εξόδου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα