Ατρόμητος: Κοντά και σε Λουσέρο

Αντώνης Σαούλης
Ατρόμητος: Κοντά και σε Λουσέρο

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ατρόμητος φορτσάρει και για την απόκτηση του 30χρονου μέσου της Ξάνθης ο οποίος μένει ελεύθερος.

Το γράψαμε και στην περίπτωση του Νίκολας Ντιγκινί. Αν μία ομάδα ξεχωρίζει για τον προγραμματισμό της από πολύ νωρίς ενόψει και της νέας περιόδου αυτή είναι ο Ατρόμητος. Εδώ και χρόνια η διοίκηση του συλλόγου κοιτάει από πολύ νωρίς την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών και κινείται άμεσα για τις (όποιες) ευκαιρίες υπάρχουν.

Ετσι μετά την περίπτωση του Νίκολας Ντιγκινί με τον οποίο ο Ατρόμητος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία οι «κυανόλευκοι» έχουν σχεδόν τελειώσει και το deal με τον Αντριαν Λουσέρο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr. Ο 30χρονος Αργεντινός μέσος ο οποίος μένει ελεύθερος από την Ξάνθη είναι στην λίστα των «κυανόλευκων» και δεν αποκλείεται με το τέλος της σεζόν να ολοκληρωθεί η συμφωνία και με υπογραφές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Λουσέρο έχει κάνει ήδη μια πρώτη κουβέντα με τους ανθρώπους της Ξάνθης για ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του αλλά δεν υπήρχε συμφωνία. Για την ακρίβεια υπήρχε... απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές κοντά στις 20.000 ευρώ (η Ξάνθη φέρεται να του έδινε ένα συμβόλαιο κοντά στις 75.000 ευρώ λιγότερα από όσα λάμβανε φέτος δηλαδή).

Και κάπου εκεί μπήκε σφήνα ο Ατρόμητος. Οι «κυανόλευκοι» τον έχουν ξεχωρίσει για την μεσαία γραμμή και με το τέλος της σεζόν θα προχωρήσουν για την απόκτησή του. Επειδή όμως υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμα, δεν αποκλείεται να υπάρξει και ρελάνς από την Ξάνθη ή από άλλον σύλλογο που θα θελήσει να τον αποκτήσει. Για την ώρα όμως τον πρώτο λόγο έχει ο Ατρόμητος.

Μην ξεχνάτε πως η ομάδα του Περιστερίου έχει να δώσει και δύο πολύ σημαντικά ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ μετά την επανέναρξη του θεσμού. Ομως ήδη κινούνται και για την καλοκαιρινή τους ενίσχυση. Με Ντιγκινί και Λουσέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα