Με Κατσουράνη ο Ατρόμητος! (pics)

Με Κατσουράνη ο Ατρόμητος! (pics)

Gazzetta team
Με Κατσουράνη ο Ατρόμητος! (pics)

bet365

Παρών στη σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου ήταν ο Κώστας Κατσουράνης στο πλαίσιο της επίσκεψης του ΙΕΚ όπου διδάσκει προπονητική έχοντας συζήτηση με Δέλλα και Αγγελόπουλο.

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου, καθώς αυτή έγινε παρουσίας του Κώστα Κατσουράνη.

Ο παλαίμαχος, πλέον, άσος, διδάσκει την προπονητική με κατεύθυνση το ποδόσφαιρο στο ΙΕΚ «Ιπποκράτειος», οι σπουδαστές του οποίου επισκέφθηκαν τους Περιστεριώτες στο αθλητικό κέντρο. Εκεί ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους και εν συνεχεία παρακολούθησαν την προπόνηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων.

Από τη μεριά του, ο «Κατσούρ», που φόρεσε τη φανέλα του Ατρομήτου για έξι μήνες μέσα στο 2015, είχε συζήτηση με τον Τραϊανό Δέλλα και τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελλόπουλο, ενώ δεν παρέλειψε να χαιρετηθεί εγκάρδια με τους πρώην συμπαίκτες του, καθώς και με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Άπαντες παρόντες, εκτός ο τιμωρημένος Φυτανίδης

Όσον αφορά την προπόνηση, αυτή διεξήχθη χωρίς προβλήματα, καθώς άπαντες έλαβαν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα. Βέβαια, στο τελευταίο ματς της σεζόν με την Καλλονή στη Μυτιλήνη ο Δέλλας δεν υπολογίζει στον Σωκράτη Φυτανίδη, που έχει συμπληρώσει κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του. Έτσι, η προετοιμασία της ομάδας θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση στον Ασπρόπυργο την Πέμπτη (14/4).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα