Σχεδιασμός, αποχωρήσεις και προετοιμασία στη Βέροια

Σχεδιασμός, αποχωρήσεις και προετοιμασία στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Σχεδιασμός, αποχωρήσεις και προετοιμασία στη Βέροια

bet365

Στη Βέροια ξεκινούν σιγά-σιγά τον σχεδιασμό της νέας σεζόν, ενώ περιμένουν τη λίστα του Ελευθερόπουλου για τους παίκτες, των οποίων λήγουν τα συμβόλαια, και συνεχίζεται η προετοιμασία για το φινάλε με τον Αστέρα.

Η φετινή σεζόν ουσιαστικά έχει ολοκληρωθεί για τη Βέροια, αφού το ματς με τον Αστέρα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα στην Τρίπολη, η «βασίλισσα του Βορρά» έχει πάρει την 14η θέση στη βαθμολογία, μία πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι, οι άνθρωποι του συλλόγου της Ημαθίας ξεκινούν σιγά-σιγά τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ήδη, το πρώτο... αγκάθι αποτελεί παρελθόν, αφού η Βέροια πήρε την αδειοδότηση και στην ΠΑΕ έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μία ομάδα που θα πετύχει τους στόχους που θα τεθούν. Επίσης, αυτό φάνηκε και από την παρουσία του Ζήση Βρύζα στη Λαμία για να τσεκάρει ποδοσφαιριστές στο ματς της ομώνυμης ομάδας με την Κέρκυρα, τη στιγμή που έχει κλείσει η πρώτη μεταγραφή, η οποία είναι του 19χρονου επιθετικού της Αναγέννησης Καρδίτσας, Δημήτρη Μαυριά, που σύντομα θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Βέβαια, φαίνεται πως δε θα σταματήσει εκεί η... περιοδεία του τεχνικού διευθυντή της Βέροιας, καθώς αναμένεται να δει κι άλλα παιχνίδια για να τσεκάρει περιπτώσεις παικτών που πιθανόν θα απασχολήσουν την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, στη «βασίλισσα» περιμένουν τη λίστα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση να μείνει και τη νέα σεζόν, για τους ποδοσφαιριστές, των οποίων τα συμβόλαια φτάνουν στο τέλος τους, ώστε να γίνει γνωστό ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Ο τεχνικός του συλλόγου... φωτογράφισε κάποιους στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Ξάνθη, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα επίσημο. Άλλωστε, όπως τονίζουν και στην ΠΑΕ, ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά, όσον αφορά το μεταγραφικό σκέλος, αφού ακόμα βρισκόμαστε στα μισά Απριλίου, αν και γίνονται από τώρα κάποιες κινήσεις.

Παράλληλα, την Τετάρτη (13/4) συνεχίστηκε η προετοιμασία για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τους Αρκάδες, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, επιθετικής τακτικής και τελειώματα φάσεων. Από αυτό παρέμειναν εκτός οι τραυματίες, με τους Μπατιόν, Γεωργιάδη να συνεχίζουν το ατομικό τους και τους Αμπντούν, Κόλα, Ετζενγκέλε την αποκατάστασή τους.

Επιπλέον, υπενθυμίζουμε ότι ενόψει του αγώνα της Κυριακής (17/4) στην Τρίπολη ο Ελευθερόπουλος δεν υπολογίζει και στον τιμωρημένο Νέτο, που θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών. Τέλος, η προετοιμασία της Βέροιας ενόψει Αστέρα θα συνεχιστεί με νέα προπόνηση το πρωί της Πέμπτης (14/4).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα