Ανακοινώνονται οι ημερομηνίες του Κυπέλλου

Θοδωρής Βασίλης
Ανακοινώνονται οι ημερομηνίες του Κυπέλλου

bet365

Πολιτεία, ΕΠΟ και FIFA, UEFA τα βρήκαν σε όλα και πλέον αναμένεται να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες για την επανέναρξη του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η διοργάνωση του Κυπέλλου είχε διακοπεί στην ημιτελική φάση έχοντας διεξαχθεί μόνο ο πρώτος ημιτελικός μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού και μόλις ανακοινωθεί κι επίσημα η επανέναρξη της διοργάνωσης αναμένεται να ανακοινωθούν οι ημερομηνίες του δεύτερου ημιτελικού μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, αλλά και για τα δυο ματς της ΑΕΚ με τον Ατρομήτου καθώς και ο τελικός.

Σύμφωνα με τις ημερομηνίες που έχουν μείνει ανοικτές το ΑΕΚ-Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ πάει για την Τετάρτη 20 Απριλίου και η ρεβάνς μια εβδομάδα μετά στο Περιστέρι στις 27 Απριλίου (Μεγάλη Τετάρτη).

Μεγάλη Τετάρτη λογικά θα διεξαχθεί και η ρεβάνς του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, αν κι εφόσον ο Δικέφαλος του Βορρά αποφασίσει να κατέβει.

Τέλος, όσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου, πάει για Σάββατο 7 Μαΐου στο ΟΑΚΑ και θα γίνει με ξένο διαιτητή. Να πούμε ότι τρεις ημέρες πριν τον τελικό θα ξεκινήσουν τα πλέι οφ και συγκεκριμένα στις 4 Μαΐου.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα