Ψάχνεται για Φουστέρ ο Άρης

Απόστολος Παγώνης
Ψάχνεται για Φουστέρ ο Άρης

bet365

«Βόμβα» μεγατόνων ψάχνει ο Καρυπίδης, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, θέλει να ντύσει στα «κίτρινα» τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού!

Έτοιμος να ταράξει τα μεταγραφικά «νερά» είναι ο Θεόδωρος Καρυπίδης, που θέλει να κάνει μεταγραφές από το πάνω ράφι για να είναι ο Άρης «περαστικός» από την Football League και να επιστρέψει άμεσα στα μεγάλα σαλόνια! Και η μεγάλη του... καψούρα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr, είναι ο Νταβίντ Φουστέρ, τον οποίο θέλει να ντύσει στα «κίτρινα».

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, ο χορηγός του Άρη, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι και ο μεγαλομέτοχος της νέας ΠΑΕ που θα συσταθεί, χτίζει από καιρό το ρόστερ της επόμενης χρονιάς, με τον Θωμά Ναζλίδη - του οποίου το όνομα είχε επίσης αποκαλύψει το gazzetta.gr - να είναι μία από τις πρώτες προσθήκες που θα γίνουν. Όσο για τον Φουστέρ, είναι ένας παίκτης που αρέσει πάρα πολύ στον Καρυπίδη, κάτι που φάνηκε και στην διπλή του προσπάθεια να τον φέρει στην Βέροια. Πρώτα, ως ελεύθερο το καλοκαίρι που μας πέρασε και ως δανεικό τον Γενάρη, χωρίς επιτυχία. Τώρα, ο Φουστέρ μένει ελεύθερος και ο Άρης περιμένει στην... γωνία, για να κάνει το μεγάλο «μπαμ» και να τον κάνει δικό του.

Το ποιος είναι ο Φουστέρ και πόσο μεγάλη μεταγραφή είναι - αν καταφέρει να την ολοκληρώσει φυσικά - για τον Άρη, δεν χωράει πολύ κουβέντα! Ο Ισπανός είναι ήδη 6 χρόνια στην Ελλάδα, όλα αυτά με την φανέλα του Ολυμπιακού και αποτελούσε πάντα μία αξιόπιστη λύση, είτε ως βασικός, είτε προερχόμενος από τον πάγκο. Πολύτιμος, αλλά και... αθόρυβος, απόλυτα επαγγελματίας, έκανε την κορυφαία του σεζόν το 2010/11, όταν σε 29 συμμετοχές μέτρησε 13 γκολ.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα