Διέπρεψε στην Μπαρτσελόνα ο Σιάκας! (pics)

Διέπρεψε στην Μπαρτσελόνα ο Σιάκας! (pics)

Διέπρεψε στην Μπαρτσελόνα ο Σιάκας! (pics)

Επέστρεψε από την Βαρκελώνη ο μικρός Χρήστος Σιάκας που δοκιμάστηκε από την Μπαρτσελόνα, αισιοδοξία για την αξιολόγηση που θα βγει τις επόμενες ημέρες! Δείτε του πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Ζει το όνειρο κάθε πιτσιρικά - και όχι μόνο - ο 10χρονος Χρήστος Σιάκας, ο οποίος επιλέχθηκε και δοκιμάστηκε από την Μπαρτσελόνα. Ο ταλαντούχος παίκτης της ακαδημίας Σάντος Πανοράματος που εντάσσεται στο δίκτυο της ΑΕΚ, όπως σας είχαμε μεταφέρει από την προηγούμενη εβδομάδα, βρέθηκε στην Καταλονία και πέρασε από τα «τεστ» της Barcelona Escola. 

Όπως τονίζει ο προπονητής του, Άκης Ιωσηφίδης, στο gazzetta.gr, όλα πήγαν πολύ καλά και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως, τα αποτελέσματα της αξιολόγησης -  θα βγουν τις επόμενες ημέρες - θα είναι θετικά. «Ζήσαμε τρομερές στιγμές, μαζί με τον Χρήστο και τον πατέρα του, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Από αυτά που είδα, πιστεύω πως πήγε πολύ καλά, έδειξε το ταλέντο του και είμαστε αισιόδοξοι πως θα πάνε όλα καλά. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης δε θα αργήσουν να βγουν, έτσι μας είπαν και αν είναι θετικά, θα επιστρέψει στα τέλη Μαΐου για την τελική δοκιμή». 

Παράλληλα, σχολίασε για την προσπάθεια που γίνεται στις ακαδημίες: «Είναι σημαντικό να περάσει το μήνυμα, πως ακόμα και στις δύσκολες στιγμές που περνάει, τόσο η χώρα, όσο και το ποδόσφαιρό μας, μπορούμε ακόμα να δώσουμε όραμα και προοπτικές στα μικρά παιδιά. Αυτό προσπαθούμε κι εμείς εδώ, στην Σάντος Πανοράματος, με την πολύτιμη καθοδήγηση των ανθρώπων της ΑΕΚ, τους Μπάμπη Ζελενιτσα και Χρήστο Σίσκο». 

Best of internet