Σχέδια με Σίλβα στον Ολυμπιακό

Σχέδια με Σίλβα στον Ολυμπιακό

Σχέδια με Σίλβα στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία ανησυχία για την παραμονή του Μάρκο Σίλβα, παρά τα όσα λένε στην Πορτογαλία.

Δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις οι φορές που από τον Ολυμπιακό αναγκάστηκαν να διαψεύσουν τα σενάρια που θέλουν τον Μάρκο Σίλβα να αποχωρεί το καλοκαίρι για την Πόρτο.

Ωστόσο, στην Πορτογαλία δεν... ιδρώνει τ' αυτί τους, ούτε από τις δηλώσεις του ίδιου του προπονητή που ξεκαθάρισε ότι έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Χθες, πάλι από την χώρα του Σίλβα έλεγαν ότι είναι ψηλά στη λίστα των «δράκων» με τον Πάουλο Σόουζα να είναι κι αυτός στη σχετική λίστα. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν καμία ανησυχία για το εν λόγω θέμα και έχουν ξεκινήσει τα σχέδιά τους για την επόμενη σεζόν με τον 39χρονο να είναι εκείνος που θα αποφασίσει για το ρόστερ.

Ειδικά από τη στιγμή που το Grexit θα αποτελεί παρελθόν από τα τέλη της εβδομάδας και επίσημα, θα μπορούν όλοι - όχι μόνο ο Ολυμπιακός - να θέσει επί τάπητος το σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν.

Όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, ο Μάρκο Σίλβα θα είναι στο τιμόνι της ομάδας με στόχο φυσικά το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη.  

Best of internet