Πελεγρίνι: «Είμαστε έτοιμοι για όλα»!

Gazzetta team
Πελεγρίνι: «Είμαστε έτοιμοι για όλα»!

bet365

Με την ψυχολογία στα ύψη, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι παραδέχθηκε πως δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πολίτες» κατάφεραν να επικρατήσουν της Παρί Σεν Ζερμέν στο Μάντσεστερ και να πάρουν την πρόκριση για τους «4» της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε καθόρισε την εξέλιξη της αναμέτρησης, σκοράροντας στο 76’ και πλέον στη Σίτι δεν φοβούνται κανέναν, όπως παραδέχθηκε ο προπονητής της!

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργεντινός τεχνικός είπε: «Είναι σπουδαίο κατόρθωμα για τον σύλλογο. Το να φτάνεις στα ημιτελικά σημαίνει ότι είσαι απ’ τις 4 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Το καλύτερο απ’ όλα για μας είναι ότι δεν αλλάξαμε τρόπο παιχνιδιού.

» Φυσικά και μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Δεν θα είναι εύκολο, όμως μπορούμε να παίξουμε όπως σήμερα απέναντι στον καθέναν. Είναι στόχος μας η κατάκτηση του τροπαίου κι όταν είσαι στα ημιτελικά, ξέρεις ότι θα παίξεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα», κατέληξε ο τεχνικός της Σίτι.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα