Χωρίς Νέτο στην Τρίπολη η Βέροια

Χωρίς Νέτο στην Τρίπολη η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Χωρίς Νέτο στην Τρίπολη η Βέροια

bet365

Χωρίς τον Ντάρσι Νέτο θα αγωνιστεί κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη η Βέροια, καθώς θα εκτίσει την ποινή του λόγω καρτών.

Τις τέσσερις κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Ντάρσι Νέτο, με αυτή που δέχτηκε στο εντός έδρας ματς με τη Σκόντα Ξάνθη. Έτσι, θα εκτίσει την ποινή του και θα χάσει το τελευταίο ματς της σεζόν με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ωστόσο, αν το παιχνίδι με τους ακρίτες ήταν και το τελευταίο του με τη Βέροια, αυτό μένει να φανεί το προσεχές διάστημα.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως δε συμπεριλήφθηκε στους ποδοσφαιριστές που... φωτογράφισε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο για να αποτελέσουν παρελθόν. Παρά ταύτα, όπως και να έχει, μένει να δούμε αν ο 35χρονος δεξιός μπακ βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού της «βασίλισσας του Βορρά», ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου της Ημαθίας επέστρεψαν την Τρίτη (12/4) στις προπονήσεις. Το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλάρωμα για όλους, με τους τραυματίες να μένουν και πάλι εκτός, αφού οι Μπατιόν, Γεωργιάδης συνέχισαν το ατομικό τους και οι Αμπτνούν, Κόλα, Ετζενγκέλε την αποκατάστασή τους.

Τέλος, δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα από την αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής, με την προετοιμασία της ομάδας για το τελευταίο ματς της σεζόν να συνεχίζεται με νέα προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (13/4).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα