Πανθρακικός τέλος για Αθανασιάδη

Νίκος Τσιώκος
Πανθρακικός τέλος για Αθανασιάδη

bet365

Ο Γιώργος Αθανασιάδης έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό, με το κύκλο του στον Πανθρακικό να κλείνει, αφού θα συνεχίσει στον Αστέρα Τρίπολης.

Αν μπορεί να εντοπίσει κανείς κέρδη που είχε ο Πανθρακικός τη φετινή σεζόν, θα δει ότι υπήρχε και ο Γιώργος Αθανασιάδης. Ο 23χρονος τερματοφύλακας ήταν ό,τι καλύτερο είχαν να δείξουν οι ακρίτες στο πρωτάθλημα, καθώς έχει κάνει εξαιρετική σεζόν με 92 αποκρούσεις, που τον φέρνουν στην κορυφή της σχετικής λίστας του πρωταθλήματος μόλις 1 μπροστά από τον Μάρκο Βελλίδη.

Από τον Ιανουάριο έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού έχει κλείσει στον Αστέρα Τρίπολης, και ήδη είναι έτοιμος να ανοίξει τη νέα σελίδα στην καριέρα του. Στο ματς με τον Παναθηναϊκό δε θα είναι παρών, αφού έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στη Λεωφόρο.

Έτσι, έχει τη δυνατότητα, αφού αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του στην Κομοτηνή, να στρέψει την προσοχή του στη νέα του ομάδα. Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία για την τελευταία αναμέτρηση των ακριτών στη Σούπερ Λίγκα ξεκίνησε την Τρίτη (12/4) με μία προπόνηση, το πρώτο μέρος της οποίας ακολούθησε εκ νέου ο Χρήστος Τζάνης.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στον Ηρακλή και τελειώματα για τους υπόλοιπους, με την προετοιμασία του συλλόγου της Κομοτηνής να συνεχίζεται με προπονήσεις τις επόμενες ημέρες. Βέβαια, το παιχνίδι με το «τριφύλλι» είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους Θρακιώτες να έχουν στόχο να πουν το «αντίο» στη μεγάλη κατηγορία, μετά από τέσσερα χρόνια συνεχούς παρουσίας, με μία αξιοπρεπή εμφάνιση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα