Ρεάλ - Βόλφσμπουργκ 3-0

Gazzetta team
Ρεάλ - Βόλφσμπουργκ 3-0

bet365

Μόνο εσύ!!! Ο Κριστιάνο το πήρε πάνω του και με χατ τρικ (16', 17', 77') έστειλε τη Bόλφσμπουργκ στο καναβάτσο και τη Ρεάλ (3-0) στα ημιτελικά του Champions League!

Ποιος να συγκριθεί μαζί του.... Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβγαλε τη Ρεάλ από το στόμα του... Λύκου και με απίθανο χατ τρικ (3-0) έδωσε στους Μαδριλένους μια μεγάλη πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League! O Πορτογάλος ήταν συνεπής σε ένα πολύ κρίσιμο ραντεβού, έφτασε τα 16 γκολ στη φετινή διοργάνωση και μαζί του ονειρεύονται οι Μαδριλένοι! H Bόλφσμπουργκ... άντεξε για ένα τέταρτο κι έπειτα παραδόθηκε στις ορέξεις του Ρονάλντο! Βέβαια, οι Γερμανοί ήταν άτυχοι, αφού έχασαν με τραυματισμό τους Ντράξλερ, Ενρίκε.

Κι όμως οι Γερμανοί παρουσιάστηκαν σωστά στημένοι και το πρώτο τέταρτο, εκτός από από μια φάση του Ράμος πέρασε... εύκολα για τους Γερμανούς. Εκεί αποφάσισε να το πάρει πάνω του ο Κριστιάνο και να βγάλει την ομάδα του από τα σχοινιά! Δυο λεπτά, δυο φάσεις, δυο γκολ και η Ρεάλ ήταν ολοζώντανη στη μάχη της πρόκρισης!

Στο 16' ο Καρβαχάλ έκανε τη σέντρα, ο Νάλντο έμεινε στο να... βλέπει τη μπάλα και ο Πορτογάλος με πλασέ πέτυχε το 1-0! Στο 17' ο Κρόος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρονάλντο πήδηξε πιο ψηλά απ΄ όλους και με κεφαλιά πέτυχε το 2-0! Ηταν η 4η ασίστ του Γερμανού στη Μαδρίτη για το Champions League, όλες προήλθαν από κόρνερ και κατέληξαν στα δίχτυα με κεφαλιές (2 Ρονάλντο, Μπενζεμά, Μπέιλ). Η Βόλφσμπουργκ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά μόλις στο 27' ήρθε η πρώτη οργανωμένη φάση, χωρίς να υπάρξει κάτι θετικό!

Ο εφιάλτης... ολοκληρώθηκε στο 32' με τον Ντράξλερ να αποχωρεί από το ματς λόγω τραυματισμού! Στο 34' οι Μαδριλένοι αισθάνθηκαν απειλητικά, όταν στην σουτάρα του Ενρίκε ο Νάβας αντέδρασε εξαιρετικά! Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο, την κατοχή, αλλά δεν ήθελαν να ανοίξουν περισσότερο το ματς, άλλωστε η παρουσία των Κρούζε, Σίρλε μόνο σε... κίνδυνο θα την έβαζε αν υπήρχαν κενά!

Το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό για τους παίκτες του Ζιντάν, και στο 48' ο Ντάντε έσωσε την ομάδα του με την προβολή στον Μπενζεμά! Η Ρεάλ ανέβασε την απόδοσή της και στο 65' έφτασε μια ανάσα από το γκολ... πρόκριση! Ο Ράμος πήρε την κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Μπενάλιο μπλόκαρε στη γραμμή! Η αποχώρηση του Ενρίκε έκανε το έργο των Λύκων δυσκολότερο, αφού χάθηκε η ενέργεια της ομάδας!

Ολα τελείωσαν στο 77'! Ο Κριστιάνο ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ, το τείχος άνοιξε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα! Ο Πορτογάλος έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά, ισοφάρισε το ρεκόρ του Μέσι (5) στα χατ τρικ στη διοργάνωση, ενώ έγινε ο μοναδικός παίκτης που έχει σκοράρει δυο φορές 15+ γκολ στο Champions League (17 το 2013-14, 16 το 2015-16). Η Βόλφσμπουργκ ήταν με την πλάτη στον τοίχο, αποφάσισε να γίνει πιο επιθετική, αλλά η Ρεάλ ήταν αυτή που απείλησε ξανά! Στο 81' ο Μπενάλιο έδιωξε εντυπωσιακά στο σουτ του Μπενζεμά, όπως και στο 86' στην προσπάθεια του Χεσέ!

Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας, Πέπε, Ράμος, Ρονάλντο, Κρόος, Μπενζεμά (84’ Χεσέ), Μπέιλ, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Καρβαχάλ, Μόντριτς (91’ Βαράν)

Βόλφσμπουργκ: Μπενάλιο, Βιεϊρίνια, Νάλντο, Ντάντε, Ροντρίγκεζ, Λουίς Γκουστάβο, Γκιλαβογκί (80’ Ντοστ), Ενρίκε (72’ Καλιγκιούρι), Άρνολντ, Ντράξλερ, Σίρλε

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα