Μετά τον Καραγεωργίου οι παίκτες στην Καλλονή

Μετά τον Καραγεωργίου οι παίκτες στην Καλλονή

Μετά τον Καραγεωργίου οι παίκτες στην Καλλονή

Ο Νίκος Καραγεωργίου δε θα συνεχίσει στον πάγκο της Καλλονής και είναι σειρά αρκετών παικτών να δουν την πόρτα της εξόδου, αφού δεν είναι λίγοι προς αποχώρηση.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Ατρόμητο ο Νίκος Καραγεωργίου ανακοίνωσε ότι δε θα συνεχίσει στον πάγκο της Καλλονής, μετά το τέλος της σεζόν. Οι λόγοι του «διαζυγίου» δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ενώ δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι πως θα ακολουθήσουν αρκετοί παίκτες, καθώς δεν είναι λίγοι προς αποχώρησης.

Ο Μανούσος επανέλαβε τη Δευτέρα (11/4) ότι θα φύγει από τον σύλλογο της Μυτιλήνης, τη στιγμή που ο Χογκ έχει ζητήσει πάμπολλες φορές από τον Ιανουάριο να λύσει το συμβόλαιό του, ο Μάρκοβιτς ετοιμάζεται για προσφυγή και ο Νομπρέγκα βρίσκεται κοντά στο να έρθει σε διακανονισμό για να μείνει ελεύθερος.

Βέβαια, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκύψουν κι άλλες αποχωρήσεις στη συνέχεια, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν με την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όπως λένε στον σύλλογο της Λέσβου.

Το ίδιο αναμένεται να γίνει και σε διοικητικό επίπεδο, όπου ο Νίκος Μιχαλάκης φέρεται να βρίσκεται σε αναζήτηση «συμπαίκτη», ώστε να αντέξει οικονομικά και να συνεχίσει την προσπάθεια που κάνει. Πάντως, άπαντες, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, του εκφράζουν τη στήριξή τους και την πίστη τους ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Best of internet