Επιασε τη μπάλα και τον έδιωξαν (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Επιασε τη μπάλα και τον έδιωξαν (vid)

bet365

Ο Γκάβιν Γκάνινγκ της Νταντί Γιουνάιτεντ, σταμάτησε το παιχνίδι, πήρε τη μπάλα, βγήκε εκτός γηπέδου και μετά το τέλος του αγώνα, λύθηκε το συμβόλαιο του.

Θυμάστε όταν ήσασταν μικροί και δεν σας άρεσε κάτι στον αγώνα ή θέλατε να διαμαρτυρηθείτε; Εσείς ή κάποιος άλλος δεν έπαινε τη μπάλα με τα χέρια και σταματούσε με το έτσι θέλω το παιχνίδι; Ε, κάπως έτσι συνεχίζει να παίζει ο Γκάβιν Γκάνινγκ. Ο ποδοσφαιριστής της Νταντί Γιουνάιτεντ αυτό ακριβώς έκανε, καθώς η μπάλα έφτασε κοντά του.

Κανείς δεν κατάλαβε γιατί, αλλά την πήρε και βγήκε μαζί της εκτός γηπέδου. Ο προπονητής του είπε να μπει ξανά μέσα και να κάνει τον χτυπημένο. Ετσι και έκανε ο Σκοτσέζος, ο οποίος έπεσε στο χορτάρι, για να δεχτεί τις βοήθειες του ιατρικού επιτελείου. Μόνο που όταν έληξε το ματς, η διοίκηση ανακοίνωσε ότι λύθηκε το συμβόλαιο του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα