Μιγκέλ Βίτορ: Σερβία, Ρωσία ή κάπου αλλού…

Μιγκέλ Βίτορ: Σερβία, Ρωσία ή κάπου αλλού…

Μιγκέλ Βίτορ: Σερβία, Ρωσία ή κάπου αλλού…

bet365

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα γύρω από το ποδοσφαιρικό μέλλον του Μιγκέλ Βίτορ το οποίο, μία τριετία μετά, δεν συνδέεται καθόλου με τον ΠΑΟΚ…

Ο Πορτογάλος, που ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2013, είναι γνωστό ότι βρίσκεται στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα και για το λόγο αυτό βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ο γενικός διευθυντής του, Ζβεζντάν Τέρζιτς, που παρακολούθησε από κοντά το ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα δεν έχει επιστρέψει σε καμία κουβέντα με τον Μιγκέλ Βίτορ και όλα έχουν παραμείνει στάσιμα τους τελευταίους μήνες. Ενδειξη, ότι μάλλον δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά.

Το πρώτο ποσό (450.000 ευρώ ετησίως) που ζήτησε στις επαφές που είχε το περασμένο φθινόπωρο με τον Φρανκ Αρνεσεν, προφανώς και δεν το συζητούν καν σήμερα στην Τούμπα. Αν και το οικονομικό δεν είναι ο πρώτος λόγος, καθώς λέγεται ότι δεν υπήρξε αντιπρόταση, ούτε καν διαπραγμάτευση.

Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει ότι πλησιάζει η ώρα της αποχώρησης του Μιγκέλ Βίτορ από την Τούμπα είναι το γεγονός της πολύ καλής οικονομικής πρότασης, που υπάρχει στον Πορτογάλο από ρωσική ομάδα, όπως αποκαλύπτουν σήμερα οι Σέρβοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα