Μιγκέλ Βίτορ: Σερβία, Ρωσία ή κάπου αλλού…

Μιγκέλ Βίτορ: Σερβία, Ρωσία ή κάπου αλλού…

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα γύρω από το ποδοσφαιρικό μέλλον του Μιγκέλ Βίτορ το οποίο, μία τριετία μετά, δεν συνδέεται καθόλου με τον ΠΑΟΚ…

Μιγκέλ Βίτορ: Σερβία, Ρωσία ή κάπου αλλού…

Ο Πορτογάλος, που ήρθε στον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2013, είναι γνωστό ότι βρίσκεται στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα και για το λόγο αυτό βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στη Θεσσαλονίκη ο γενικός διευθυντής του, Ζβεζντάν Τέρζιτς, που παρακολούθησε από κοντά το ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός.

Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα δεν έχει επιστρέψει σε καμία κουβέντα με τον Μιγκέλ Βίτορ και όλα έχουν παραμείνει στάσιμα τους τελευταίους μήνες. Ενδειξη, ότι μάλλον δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά.

Το πρώτο ποσό (450.000 ευρώ ετησίως) που ζήτησε στις επαφές που είχε το περασμένο φθινόπωρο με τον Φρανκ Αρνεσεν, προφανώς και δεν το συζητούν καν σήμερα στην Τούμπα. Αν και το οικονομικό δεν είναι ο πρώτος λόγος, καθώς λέγεται ότι δεν υπήρξε αντιπρόταση, ούτε καν διαπραγμάτευση.

Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει ότι πλησιάζει η ώρα της αποχώρησης του Μιγκέλ Βίτορ από την Τούμπα είναι το γεγονός της πολύ καλής οικονομικής πρότασης, που υπάρχει στον Πορτογάλο από ρωσική ομάδα, όπως αποκαλύπτουν σήμερα οι Σέρβοι.

 

Best of internet