Μανωλάς: «Θα δούμε στο τέλος της σεζόν...»

Κώστας Ζάλιαρης
Μανωλάς: «Θα δούμε στο τέλος της σεζόν...»

bet365

Άγνοια δήλωσε αυτή τη στιγμή για τα περί Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν ρωτήθηκε μετά το παιχνίδι με τη Μπολόνια, ο Κώστας Μανωλάς, όμως, άφησε παν ενδεχόμενο ανοιχτό για το καλοκαίρι.

Ο Έλληνας αμυντικός της Ρόμα, φέρεται ν' αποτελεί κύριο μεταγραφικό στόχο για την Τσέλσι ενόψει της θερινής περιόδου και οι «μπλε» έχουν προσεγγίσει τον ιταλικό σύλλογο τόσο για εκείνον, όσο και για τον συμπαίκτη του, Ράντζα Ναϊνγκολάν.

Μετά την γκέλα κόντρα στην Μπολόνια, η Ρόμα ζητάει πάση θυσία το τρίποντο στην έδρα της Αταλάντα. Σε απόδοση 1.71 στην Interwetten η νίκη των Ρωμαίων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει μπει με ... πολύ δυνατή σφήνα στην υπόθεση του Μανωλά, ο οποίος, αυτό που είχε να πει ήταν πως: «Δεν ξέρω τίποτα για Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή... Θα τα δούμε όλα και θ' αποφασίσουμε με την ομάδα μου στο τέλος της σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα