Αρνητική απάντηση του Γιάννη Παυλόπουλου στο «τριφύλλι»

Θοδωρής Βασίλης
Αρνητική απάντηση του Γιάννη Παυλόπουλου στο «τριφύλλι»

bet365

Αλλού στρέφει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός για τεχνικό διευθυντή στις Ακαδημίες αφού σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Γιάννης Παυλόπουλος αρνήθηκε οριστικά την πρόταση των «πρασίνων».

Ο Γιάννης Παυλόπουλος ήταν ο εκλεκτός του «τριφυλλιού» για τις Ακαδημίες του συλλόγου και μάλιστα είχε κάνει κρούση στον νυν τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών του Πανιωνίου.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr η απάντηση του Γιάννη Παυλόπουλου ήταν αρνητική, αφού όπως ξεκαθάρισε στους «πράσινους» τον γεμίζει απόλυτα αυτό που κάνει-με τεράστια επιτυχία είναι η αλήθεια-στον Πανιώνιο και δεν έχει καμία διάθεση να αλλάξει περιβάλλον.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός στρέφει αλλού την προσοχή του για την εύρεση του επόμενου ανθρώπου που θα αναλάβει την αναδιοργάνωση των Ακαδημιών του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα