«Δεν φεύγει ο Πατσίνι»

«Δεν φεύγει ο Πατσίνι»

Gazzetta team
«Δεν φεύγει ο Πατσίνι»

bet365

Με τη φανέλα της Ελλάς Βερόνα θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν ο Τζιαμπάολο Πατσίνι, όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος των Ιταλών, Μουρίτσιο Σέτι.

Το όνομα του Τζιαμπάολο Πατσίνι είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο ο ίδιος ο πρόεδρος της Ελλάς Βερόνα διαβεβαίωσε πως ο 31χρονος επιθετικός θα παραμείνει στον ιταλικό σύλλογο και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Όπως αναφέρουν τα σχετικά δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ο Σέτι τόνισε πως η Ελλάς Βερόνα δεν πρόκειται να κάνει χρήση του όρου αποδέσμευσης που έχει στο συμβόλαιο του ο Πατσίνι, ακόμα και αν υποβιβαστεί στη Serie B, μιας και ο παίκτης αποτελεί σύμβολο για τον σύλλογο, ενώ η παραμονή φαίνεται πως αποτελεί επιθυμία και του ίδιου του 31χρονου φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα