Μανούσος: «Φεύγω από την Καλλονή»

Gazzetta team
Μανούσος: «Φεύγω από την Καλλονή»

bet365

Ο Γιώργος Μανούσος επανέλαβε για μία ακόμα φορά ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Καλλονή το προσεχές καλοκαίρι, αφού λήγει το συμβόλαιό του και δύσκολα θα κληθεί για ανανέωση.

Για τον υποβιβασμό της Καλλονής, την επόμενη μέρα της ομάδας και του ίδιου, καθώς και για τη διαιτησία στο ελληνικό πρωτάθλημα μίλησε ο Γιώργος Μανούσος στον ΣΠΟΡ FM 94,6. Ο μεσοεπιθετικός του συλλόγου της Μυτιλήνης επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι θα αποτελέσει παρελθόν, με δεδομένο ότι λήγει το συμβόλαιό του το προσεχές καλοκαίρι και δύσκολα θα κληθεί για να το ανανεώσει, έκανε το... ταμείο της σεζόν τονίζοντας πως αφήνει πικρή γεύση στην ΑΕΛΚ και αναφέρθηκε στον Νίκο Μιχαλάκη, ενώ έκρινε τι του άρεσε και τόχι από τη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την φετινή… κούρσα: «Είναι πικρή η φετινή γεύση στο πρωτάθλημα, γιατί δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας σε μια θεωρητικά εύκολη Σούπερ Λίγκα. Αν αναλογιστεί κανείς ότι παλιότερα είχαμε σωθεί παίζοντας ακόμα και μακριά από το Νησί, πως φέτος έπεφταν μόλις δύο, τότε καταλαβαίνετε γιατί λέω εύκολη. Νομίζω πως ήταν και λίγο θέμα τύχης ο υποβιβασμός μας. Κάποιοι παίκτες που έφυγαν δεν αντικαταστάθηκαν ποτέ, ενώ και ορισμένοι που ήρθαν δεν βοήθησαν όσο θα μπορούσαν».

Για το… αύριο της Καλλονής: «Υπάρχει ένας πρόεδρος που αγαπά πολύ την ομάδα, σε καμιά περίπτωση δεν σκέφτεται να την παρατήσει, ωστόσο είναι δύσκολο να ανέβεις… καπάκια στα σαλόνια. Θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός του χρόνου στη Football League λόγω και της συμμετοχής του Άρη, ενώ πιστεύω πως θα ανέβει και ο ΟΦΗ. Αν ο πρόεδρος βάλει ξανά το χέρι στην τσέπη, κρατήσει έναν κορμό και πάρει καλούς παίκτες, τότε η ομάδα θα έχει τα εφόδια να επανέλθει».

Για τη στήριξη του κόσμου: «Υπάρχει μερίδα φιλάθλων που μας στήριξε. Ακόμα και χθες παρά το γεγονός πως είχαμε ήδη υποβιβαστεί. Η Λέσβος διψάει για να βλέπει μεγάλες ομάδες, αν και πιστεύω πως κατά τη διάρκεια της σεζόν θα μπορούσε να είχε λίγο μεγαλύτερη παρουσία. Δυστυχώς τον απογοητεύσαμε χθες, την τελευταία φορά που παίξαμε στη Σούπερ Λίγκα εντός έδρας. Είμαι βέβαιος, δε, πως οι φίλοι της ομάδας θα την στηρίξουν για να επανέλθει άμεσα στην μεγάλη κατηγορία».

Για το μέλλον του: «Τελειώνει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι. Έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές αυτή την πενταετία στην ομάδα, ωστόσο θα φύγω το καλοκαίρι. Θέλω να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο. Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν αρκετές προτάσεις. Είναι νωρίς βέβαια ακόμα για να πούμε οτιδήποτε, αλλά όλα πηγαίνουν καλά… Το αποκλείω να με καλέσει ο πρόεδρος για ανανέωση, γιατί με αγαπάει πολύ και νομίζω πως θέλει κι εκείνος να παραμείνω σε υψηλό επίπεδο. Τον ευχαριστώ γι’ αυτό, διότι με καταλαβαίνει…».

Για το τι του άρεσε και τι όχι από τη Σούπερ Λίγκα: «Δεν μου άρεσαν τα επεισόδια που συνέβησαν κατά καιρούς, αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μου άρεσε η επάνοδος της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα, κάνοντας μάλιστα και εντυπωσιακή επιστροφή. Θα περίμενα προσωπικά λίγα περισσότερα πράγματα από τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως από του χρόνου θα είναι καλύτερος».

Για τη διαιτησία στην Ελλάδα: «Και οι διαιτητές είναι άνθρωποι, όπως οι ποδοσφαιριστές. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι εσκεμμένο και πως θέλουν να βοηθήσουν κάποια ομάδα. Όλοι βέβαια κρίνονται για τυχόν λάθη τους και νομίζω πως τιμωρούνται αρκετοί που υποπίπτουν σε λάθη. Ο παίκτης οφείλει να διατηρεί τα νεύρα του και να μην χάνει την ψυχραιμία του, οτιδήποτε συμβαίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα