Mάμιτς: «Θα ήθελα ΑΕΚ, αλλά δεν έχω κάτι»

Mάμιτς: «Θα ήθελα ΑΕΚ, αλλά δεν έχω κάτι»

Mάμιτς: «Θα ήθελα ΑΕΚ, αλλά δεν έχω κάτι»

bet365

Η περίπτωση του Ζόραν Μάμιτς ακούστηκε για τον πάγκο της ΑΕΚ σε περίπτωση που ο Πογιέτ αποχωρήσει, ωστόσο, ο ίδιος διέψευσε στο gazzetta.gr πως έχει μιλήσει με την Ενωση!

Το όνομα του Ζόραν Μάμιτς φέρεται να ακούστηκε για την ΑΕΚ σε περίπτωση που ο Πογέτ δεν συνεχίσει στην Ενωση και ο Κροάτης μόνο θετικός εμφανίζεται σε μια τέτοια προοπτική. Βέβαια, σε δηλώσεις του στο Gazzetta.gr τόνισε πως δεν έχει κάτι επίσημο στα χέρια του! «Δεν έχω επίσημη κρούση από ΑΕΚ. Πιθανότατα να με έχει προτείνει μάνατζερ. Αυτήν την στιγμή έχω συμβόλαιο με τη Ντιναμό. Έχουμε ματς και για πρωτάθλημα και για Κύπελλο και σκέφτομαι πως θα μείνω εδώ.

Όμως στο ποδόσφαιρο ποτέ μην λες ποτέ. Όλα είναι ανοιχτά. Γιατί όχι, θα ήθελα να δουλέψω στην Ελλάδα, αλλά τη δεδομένη στιγμή δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Κροάτη. Ο Μάμιτς στάθηκε και στην προοπτική να έρθει στην Ελλάδα, τονίζοντας: «Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα, όπως είναι και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Έχετε μία ωραία χώρα και ομάδες με παράδοση και ιστορία. Αυτήν την στιγμή όμως δεν έχω κάτι από την Ελλάδα…»

Η ΑΕΚ πάντως διέψευσε με ανακοίνωσή της τα όσα ακούστηκαν για τον Κροάτη προπονητή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα