Άδεια και επίσημα στην ΑΕΚ!

Άδεια και επίσημα στην ΑΕΚ!

Gazzetta team
Άδεια και επίσημα στην ΑΕΚ!

bet365

Η Ένωση ενημέρωσε πως πήρε και επίσημα το «ok» από το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ για Ελλάδα και Ευρώπη!

Όπως είχαμε επισημάνει στο παρελθόν αρκετές φορές η άδεια για συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις (άρα και στο εγχώριο πρωτάθλημα της νέας σεζόν) εξασφαλίστηκε από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ωστόσο πλέον είναι και επίσημο όπως επικοινώνησε η ίδια η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μέσω των social media τονίζοντας χαρακτηριστικά τα παρακάτω:

«Το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (First Instance Body) ενημέρωσε την ΑΕΚ ότι αποδέχεται την αίτησή της και της χορηγεί την άδεια συμμετοχής της στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA (UEFA license) και στη διοργάνωση του ελληνικού πρωταθλήματος Α' εθνικής κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17».

Όπως ενημέρωναν από την ΠΑΕ ΑΕΚ, στο διατακτικό της απόφασης σημειώνεται αναλυτικά και ξεκάθαρα πως η ΑΕΚ πληροί όλα τα κριτήρια εκείνα που απαιτούνται (αγωνιστικά αλλά και -κυρίως- οικονομικά) όπως προβλέπεται σύμφωνα με το άρθρο 16 παράγραφος 1 του ισχύοντα Κανονισμού Αδειοδότησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα