Μακ: «Χαρούμενος που επέστρεψα...»

Μακ: «Χαρούμενος που επέστρεψα...»

Gazzetta team
Μακ: «Χαρούμενος που επέστρεψα...»

bet365

Ο ΠΑΟΚ έκαμψε την αντίσταση του Λεβαδειακού στην άδεια Τούμπα με 2-0, με τον Ρόμπερτ Μακ να εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενος με την επιστροφή του στη δράση και στα γκολ.

«Επιτέλους έληξε η τιμωρία μου. Απόλαυσα το παιχνίδι. Από το ξεκίνημα ο αντίπαλος έπαιζε μόνο άμυνα και αυτό μας δυσκόλεψε να τους επιβληθούμε. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, όμως δεν βρίσκαμε το γκολ. Τελικά καταφέραμε να σκοράραμε στο 80΄, ενώ και εγώ από την πλευρά μου πέτυχα γκολ στα τελευταία λεπτά. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα. Κερδίσαμε και σημείωσα γκολ. Το παιχνίδι παρόλα αυτά ήταν περίεργο, καθώς εξαιτίας της ποινής μας οι οπαδοί δεν μπόρεσαν αν βρεθούν στο γήπεδο», ανέφερε το μήνυμα του Σλοβάκου στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα