Μαρσέιγ - Μπορντό 0-0

Μαρσέιγ - Μπορντό 0-0

Μαρσέιγ - Μπορντό 0-0

Δε λέει να ξεπεράσει την κρίση η Μαρσέιγ, που έμεινε στο 0-0 με την Μπορντό και παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η κατάσταση στη Μασσαλία μύριζε μπαρούτι και όλο το ενδιαφέρον ήταν στις εξέδρες. Οι οπαδοί γύρισαν την πλάτη στην ομάδα του, αποδοκίμασαν παίκτες, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο, ενώ λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα προσπάθησαν να μπουν στον αγωνιστικό χώρο, με την αστυνομία να έχει λάβει τα μέτρα της και να το αποτρέπει.

Στα αγωνιστικά, ήταν ακόμη μία άθλια εμφάνιση από την ομάδα του Μίτσελ, που μόνο πιο χαμηλά μπορεί να βρεθεί. Το ματς ήταν κακό, οι παίκτες εμφανώς επηρεασμένοι από τις αντιδράσεις των οπαδών και το 0-0 δίκαιο. Εκείνη, μάλιστα, που έφτασε πιο κοντά στη νίκη ήταν η Μπορντό.

Οι καλές φάσεις στο ματς ήταν μετρημένες, με τον Καμπελά να χάνει την καλύτερη ευκαιρία της Μαρσέιγ στο πρώτο μέρος και τους Ποκό και Ουνάς για τους Γιρονδίνους. Ο τελευταίος, μάλιστα, είδε την προσπάθειά του να κοντράρει στον Ρέκικ, πριν βρει και στο οριζόντιο δοκάρι στο 42’. Στην επανάληψη τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα, οι γηπεδούχοι δεν είχαν ούτε μία ευκαιρία της προκοπής, ενώ ο Μανκίγιο έσωσε τους Μασσαλούς στο 60’, βάζοντας την τελευταία στιγμή την κόντρα στον Ποκό, για να μείνει το 0-0 μέχρι το τέλος, σε μία σεζόν-φιάσκο για τους Φωκαείς.

Best of internet