Στιλ: «Ευχαριστώ τον Τελάντερ»

Στιλ: «Ευχαριστώ τον Τελάντερ»

Gazzetta team
Στιλ: «Ευχαριστώ τον Τελάντερ»

bet365

Ο Λουκ Στιλ ευχαρίστησε δημόσια τον Δανό στόπερ για την κάλυψη στην τεράστια ευκαιρία του Μάσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άγγλου γκολκίπερ:

«Είχαμε λίγες ευκαιρίες στο ματς και αυτό ηταν το πρόβλημα μας στο σημερινό παιχνίδι. Αλλά είχαμε την ευκαιρία του Βιγιαφάνιες για να πάρουμε τη νίκη. Ηταν ένα ματς που έγινε σε αγγλικές συνθήκες, λόγω της βροχής που έπεφτε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Τελάντερ που με κάλυψε στην τελευταία φάση και μας έσωσε από την ήττα. Είμαστε αισιόδοξοι για τα πλέι οφ πως θα καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση, που είναι και ο στόχος μας».

Ζέκα: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Από την πλευρά του ο Κάρλος Ζέκα, υπογράμμισε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και πολύ σκληρό. Είναι καλη ομάδα ο Αστέρας, το γνωρίζαμε αυτό. Το παιχνίδι δεν είχε πολλή ποιότητα. Έγινε μια μάχη με σκληρές μονομαχίες, σε ένα γήπεδο δύσκολο λόγω των καιρικών συνθηκών. Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα ματς με τον Πανθρακικό και μετά τα πλέι οφ, που είναι πολύ σημαντικά για εμάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα