Φαράντος: «Διαφωνία στον σχεδιασμό»

Απόστολος Παγώνης
Φαράντος: «Διαφωνία στον σχεδιασμό»

bet365

Ο Δημήτρης Φαράντος μίλησε για την λύση της συνεργασίας με τον Άκη Μάντζιο, για την πορεία της ομάδας την φετινή χρονιά, αλλά και το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Λεβαδειακού με δηλώσεις του είπε τα εξής: «Μετά τον αγώνα με τα Γιάννενα, η ομάδα έχασε και τις τελευταίες ελπίδες να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα. Έτσι έπαιξαν και κάποιοι παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνιση τους και όλοι είδαν κάτι ωραίο από το Λεβαδειακό, ασχέτως από το αποτέλεσμα και την ήττα. Αυτά τα παιδιά έχουν βοηθηθεί πολύ από τον προηγούμενο προπονητή, κύριο Μάντζιο και από το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, που τους είχαν ετοιμάσει σε αυτό το επίπεδο τους προηγούμενους μήνες».

Για την αποχώρηση Μάντζιου πριν από τον αγώνα της Τούμπας: «Έχετε δίκιο να με ρωτάτε για αυτό το θέμα και επειδή είμαι ο άνθρωπος που θα επιλέξει και θα μιλήσει με το νέο προπονητή, μπορώ να σας απαντήσω. Ήταν απόφαση σχεδιασμού και η διαφωνία ήρθε για το πλάνο της επόμενης χρονιάς».

Για το αν ο Λεβαδειακός έχει πιάσει το δικό του ταβάνι: «Ήταν μία δημιουργική χρονιά για εμάς. Μέχρι και την προηγούμενη αγωνιστική ήμασταν κοντά στα play-off και χάσαμε τον στόχο από την ήττα από τον ΠΑΣ. Δεν θεωρώ ότι έχουμε ταβάνι τη φετινή σεζόν. Πλέον σταματήσαμε να είμαστε ομάδα ασανσέρ και μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι καλύτερο για την επόμενη σεζόν μετά τις συνεχόμενες εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα