«Θα πήγε στην... Λίβερπουλ»!

Φώτης Καρακούσης
«Θα πήγε στην... Λίβερπουλ»!

bet365

Ο Δημήτρης Σιόβας την ώρα που έψαχνε τον Κώστα Φορτούνη θέλησε να κάνει πλάκα στον Σάββα Θεοδωρίδη. Διαβάστε το σχετικό παρασκήνιο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΑΓΡΙΝΙΟ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Μετά το ματς άπαντες αναζητούσαν τον Φορτούνη. Ο άσος του Ολυμπιακού κάνει τρομερή χρονιά και σε κάθε παιχνίδι έχει την... τιμητική του.

Το ίδιο έκανε και ο Δημήτρης Σιόβας. Σε κάποια στιγμή βγήκε από τα αποδυτήρια και απευθύνθηκε στον Σάββα Θεοδωρίδη για το που είναι ο Κώστας Φορτούνης. Μην παίρνοντας την απάντηση που ήθελε θέλησε να κάνει πλάκα αλλά και παράλληλα να αναδείξει και την αξία του.

Θα περάσει στην επόμενη φάση του Europa League η Λίβερπουλ; Σε απόδοση 2.65 στην Mybet η νίκη των «κόκκινων» κόντρα στην Ντόρτμουντ.

«Θα πήγε στην... Λίβερπουλ!», σχολίασε προφανώς κάνοντας πλάκα ο έμπειρος αμυντικός. Κατά τα άλλα ο Φορτούνης αποθεώθηκε από τεχνικό επιτελείο και συμπαίκτες του για ακόμα ένα ματς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα