Πουλίδο: «Το νιώθω πως είμαι καλά, σημασία έχει η νίκη»

Φώτης Καρακούσης
Πουλίδο: «Το νιώθω πως είμαι καλά, σημασία έχει η νίκη»

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο μίλησε για το γεγονός πως βρήκε ξανά δίχτυα και για το πως βλέπει συνολικά τον Ολυμπιακό. ΑΓΡΙΝΙΟ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Ο διεθνής άσος είπε για:

Το 2-5 και την εμφάνισή του: Η αλήθεια είναι πως ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο. Ο Παναιτωλικός είναι καλή ομάδα και μας έχει δυσκολέψει γενικά. Όμως εμείς ήμασταν σήμερα σοβαροί και βάλαμε τα 5 γκολ. Στο τέλος χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεχθήκαμε τα 2 γκολ αλλά τέλος καλό όλα καλά. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Είναι καλοί παίκτες που θέλουν τη νίκη σε κάθε ματς. Ήμουν καλά σήμερα. Το ένιωθα αυτό και γενικά το νιώθω πως είμαι καλά. Χαίρομαι που σκόραρα αλλά σημασία έχει η νίκη μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα