Πογιέτ: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο»

Gazzetta team
Πογιέτ: «Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο»

bet365

Στο γεγονός ότι το ΟΑΚΑ ήταν άδειο λόγω τιμωρίας για το ματς με τον Πανιώνιο, στάθηκε ο Γκουστάβο Πογιέτ.

Η ΑΕΚ έκανε το χρέος της και πήρε τη νίκη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πορτογάλος ξέχασε την τιμωρία που επιβλήθηκε. Και από εκεί ξεκίνησε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου.

«Καταρχάς, ένα μήνυμα σημαντικό για όλους: Ποδόσφαιρο χωρίς οπαδούς, δεν είναι ποδόσφαιρο. Ολοι μας παίζουμε για τον κόσμο μας οπότε αν λείπει ο κόσμος... Αν σκεφτεί κανείς ότι αν χρειαστεί να παίξεις, αν γίνει το κύπελλο, έναν ημιτελικό χωρίς κόσμο, όπως και ένα ματς των πλέι οφ, είναι ντροπή. Η απόφαση πρέπει να είναι τόσο από την κυβέρνηση όσο και από την ΕΠΟ ώστε να είναι δυνατόν να έρθουν στο γήπεδο οι οπαδοί για να βοηθήσουν την ομάδα. Αυτοί που αποφασίζουν, αυτοί θα πρέπει να δώσουν την λύση για το ποδόσφαιρο και να μην ρίχνουν τις ευθύνες και τις τιμωρίες στους οπαδούς της κάθε ομάδας.

Στα αγωνιστικά, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ενα περίεργο ματς, χωρίς κόσμο, στο οποίο καταφέραμε να σκοράρουμε μετά από πολύ καιρό. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να σκοράρουμε από το πρώτο ημίχρονο, ευτυχώς η είσοδος του Τόμας μας βοήθησε και μας έδωσε λύσεις. Μου άρεσαν πάρα πολλά πράγματα, πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και μου άρεσε πολύ η ομάδα όταν παίξαμε με 10 παίκτες. Οπότε συνεχίζουμε την δουλειά μας, περιμένοντας κάποιον να μου πει πότε θα παίξουμε μετά το ματς της επόμενης Κυριακής» είπε ο Ουρουγουανός, ο οποίος σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να μονιμοποιήσει το 4-2-3-1, στο οποίο ο Μπαρμπόσα ήταν εκτός 11άδας, είπε: «Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω τους παίκτες που είναι καλά και μπορούν να μας βοηθήσουν για το γκολ. Σε ό,τι αφορά την τεχνική κατάρτιση ήμασταν πολύ καλύτερα σε σχέση με τα τελευταία 5-6 ματς και η έλειψη του Σιμόες καλύφθηκε πολύ καλά τόσο από τον Κορδέρο όσο και από τον Γιόχανσον, με αποτέλεσμα να μην φανεί η απουσία».

Τέλος, σχετικά με το αν αυτή η νίκη βάζει τέλος στην... κρίση των τελευταίων αγωνιστικών, απάντησε: «Θα σας απαντήσω την επόμενη Κυριακή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα